Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

BMX zvaigznei Štrombergam radīts īpašs kokteilis

Eiropas čempionāta BMX Rīgas posmu oficiālās kafejnīcas Miit bārmeņi ir radījuši jaunu kokteili theMACHINE25.14 par godu divkārtējam olimpiskajam BMX čempionam Mārim Štrombergam, piektdien pastāstīja Miit īpašnieks Andris Vaitekūns.

Veselīgā un spirdzinošā dzēriena sastāvā ir svaigi spiesta apelsīnu sula, banāni, bumbieri, zemeņu un persiku sīrups, svaigas piparmētru lapas, godži ogas un Čia sēklas. Visas sastāvdaļas sablenderē kopā ar ledu.

"Kokteiļa nosaukumu izdomāja pats Māris. 25.14 ir viņa ceturtdien sasniegtais rekords Ruļļu cīņās mūsu kafejnīcā, kurās sportists piedalījās kopā ar saviem līdzjutējiem," teica Miit īpašnieks.

Pēc viņa teiktā, kokteilis ir īsts enerģijas un spēka lādiņš. To varēs nobaudīt jau šo sestdien kafejnīcā Miit, Lāčplēša ielā 10, kur par godu Eiropas čempionātam notiks noslēguma izklaides pasākums jeb afterparty.

Paredzēts, ka visas dienas laikā kafejnīcas apmeklētājiem būs iespēja tiešraidē sekot līdzi sacensībām, bet plkst. 21 sāksies ballīte. Pie dīdžeja pults būs DJ Nina Elektrichka, informēja Vaitekūns.

Kā zināms, Štrombergu sporta aprindās sāka dēvēt par Mašīnu (Machine) 2008. gadā, kad viņš ieguva pasaulē pirmo olimpisko zelta medaļu BMX riteņbraukšanā. Tajā pašā gadā Štrombergs kļuva arī par Eiropas un pasaules čempionu. Pasaules čempionātā viņš uzvarēja arī 2010.gadā, bet 2012. gadā atkārtoti kļuva par olimpisko čempionu. Par sasniegumiem sportā viņam piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis.

Sestdien un svētdien Rīgā, Mežaparka trasē, norisinās Eiropas čempionāta BMX riteņbraukšanā priekšpēdējie posmi, kurus var apmeklēt visi BMX interesenti.

Līdz šim aizvadītajos astoņos čempionāta posmos Štrombergs izcīnījis septiņas uzvaras un ir pārliecinošs čempionāta kopvērtējuma līderis. Pastāv varbūtība, ka par Eiropas čempionu Štrombergu kronēs jau Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko