Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Brunču mednieka Taigera Vuda jaunā draudzene - godalgotā slēpotāja Lindsija Vonna

Pazīstamais golferis un brunču mednieks Taigers Vuds, kura laulība beidzās ar milzīgu skandālu, atklājis, ka viņa jaunā draudzene ir goldalgotā kalnu slēpotāja, 28 gadus vecā amerikāniete Lindsija Vonna.

„Lindsija un es kādu laiku esam bijuši draugi, taču pēdējo mēnešu laikā satuvinājāmies un sākām satikties. Mēs pateicamies par jūsu atbalstu un to, ka jūs cienāt mūsu privāto dzīvi. Mēs vēlētos turpināt šīs attiecības privāti, kā parasts pāris, turpinot arī piedalīšanos dažādās sacensībās,“ 37 gadus vecais T.Vuds paziņojis savā oficiālajā mājas lapā.

Baumas par abu attiecībām uzvirmoja februārī, kad T.Vuds slēpotāju no Austrijas uz Kolorādo štatu, ASV, nogādāja savā privātajā lidmašīnā. V.Vonna pasaules čempionāta laikā Austrijā guva ceļgala traumu un viņai bija nepieciešama operācija, ziņo izdevums People. Pēc operācijas V.Vonna un T.Vuds manīti kopā atpūšamies ne tikai slēpotājas dzimtajā pilsētā Veilā, Kolorādo štatā, bet arī uz golfera jahtas Floridā.

Kā zināms, T.Vuda laulība ar bijušo zviedru modeli Elinu Nordegrēnu 2009.gadā piedzīvoja krīzi, kad atklājās, ka golferis savu sievu krāpis ar vismaz duci dažādu dāmu. Skandāla rezultātā pamatīgi cieta arī T.Vuda karjera – no viņa sponsorēšanas atteicās daudzi uzņēmumi, bet pats sportists paziņoja, ka kādu laiku atturēsies no golfa spēlēšanas. „Es nebiju uzticīgs. Man bija romāni. Es krāpu. Tas, ko es darīju, nav pieņemams, un tikai mani var tajā visā vainot,“ 2010.gada sākumā T.Vuds pauda savā oficiālajā paziņojumā. 

„Es jutu, ka visu savu dzīvi biju smagi strādājis, tāpēc biju tiesīgs izbaudīt visus kārdinājumus, kas man bija visapkārt. Es jutu, ka man ir uz to tiesības. Pateicoties naudai un slavai, man pēc tiem tālu nebija jāmeklē. Man nebija taisnība. Es rīkojos muļķīgi,“ atzina golferis, kurš vairākus gadus pēc kārtas tika atzīts kā vislabāk atalgotais sportists pasaulē.

T.Vudas un E.Nordegrēnas laulība, kurā dzimuši divi bērni, tika šķirta 2010.gadā.

Arī V.Vonna reiz bijusi precējusies – 2011.gada novembrī viņa paziņoja par savu un slēpotāja Tomasa Vonna četrus gadus ilgušās laulības šķiršanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko