Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Centrāltirgus paviljonā sestdien - Baltās nakts projekti un tirgošanās

Sestdien, 8. septembrī, mūsdienu kultūras foruma _Baltā nakts _ietvaros Rīgas Centrāltirgus sakņu paviljonā apmeklētāji varēs aplūkot ne tikai divus kultūras projektus Videogrāfija VII-Space Texture VI un Dzērvenes aizlido, bet arī no plkst.21.00 līdz 2.00 rītā iegādāties dārzeņus, vīnus un citus kārumus.

Savus projektus rīdzinieku un pilsētas viesu uzmanībai vienlaicīgi piedāvās divas radošās apvienības. Projekta Dzērvenes aizlido ietvaros sakņu paviljona telpās no Latvijā augušām ogām tiks veidota kolāža – atpazīstamā Rīgas panorāma, kas ar video projektoru palīdzību tiks projicēta uz sakņu paviljona fasādes jau no plkst. 19.00.

Savukārt, projekts Videogrāfija VII-Space Texture VI atbilstoši šī gada kultūras foruma Baltā nakts devīzei Uz paplātes paviljona iekšpusē no plkst. 21.00 piedāvās izsmalcinātu daudzveidīgās, laikmetīgās skaņu un vizuālās pasaules priekšnesumus un manifestu no Meksikas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.

„Sestdienas Baltajā naktī Centrāltirgus Sakņu paviljonā pirmo reizi savstarpēji mijiedarbosies pat trīs mākslas veidi – mūzika, attēls un tirgošanās. Tas būs unikāls piedzīvojums, ko aicinu izbaudīt ikvienu rīdzinieku un pilsētas viesi”, sacīja Rīgas Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko