Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Darbinieks par neapmaksātām virsstundām iesūdz tiesā dziedātāju Selīnu Dionu

Dziedātājas Selīnas Dionas bijušais darbinieks iesūdzējis popdīvu tiesā saistībā ar neapmaksātām virsstundām, vēsta ārzemju mediji. Šī gada jūnijā Kīts Stērtevents iesūdzēja S.Dionu un viņas vīru, menedžeri Renē Andželilu tiesā, apgalvojot, ka dziedātāja viņu nolīgusi darbā kā noliktavas vadītāju un katru nedēļu likusi viņam strādāt ilgāk par līgumā noteiktajām 40 stundām.

K.Stērteventam dziedātāja sākotnēji maksājusi 50 tūkstošu ASV dolāru gadā_ (apmēram 27 050 latu) lielu atalgojumu, taču vēlāk algu paaugstinājusi līdz 63 tūkstošiem dolāru gadā (apmēram 35 tūkstoši latu)_ vēsta portāls wenn.com. Dziedātāja apgalvojusi, ka K.Stērteventam nepienākas piemaksa par virstundām. S.Diona K.Stērteventu atlaida no darba maijā par nolaidību. Turklāt dziedātāja arī pavēstīja, ka darbinieka alga esot bijusi pietiekami liela, lai segtu visas darbā pavadītās virsstundas. Dziedātāja arī piedāvājusi K.Stērteventam apmaksāt atvaļinājumu un izmaksāt 10 tūkstošus ASV dolāru lielu kompensāciju, taču K.Stērtevents atteicies no šiem piedāvājumiem un iesūdzējis bijušo darba devēju tiesā. Kā ziņo portāls TMZ.com, S.Diona un K.Stērtevents beidzot panākuši mierizlīgumu, un bijušais darbinieks savu sūdzību atsaucis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko