Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Deivids Haselhofs un citi Gumball 3000 dalībnieki ierodas Rīgā

Šodien Rīgā ieradās "Gumball 3000" dzīvesstila rallija dalībnieki, kuri īpaši šim pasākumam pielāgotas automašīnas plašākai apskatei izvietoja uz Elizabetes ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

Dzīvesstila rallijs "Gumball 3000" šogad svin 15 gadu jubileju, un plašākai sabiedrībai tas pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām un neprātīgām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas septiņu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu, kurā šogad ietilpst arī Rīga.

Šogad "Gumball 3000" tūre vedīs pa Eiropu, un viens no tās galvenajiem pieturas punktiem būs arī Rīgā, tādējādi ļaujot rīdziniekiem un pilsētas viesiem klātienē iepazīt vairāk nekā 100 ekskluzīvas mašīnas un ievērojamus rallija dalībniekus, kuru vidū ir gan slavenības, gan monarhiju pārstāvji, gan miljonāri. Līdz šim rallijā piedalījušās tādas zvaigznes kā dīdžejs Deivids Gueta, reperis "Snoop Dogg", aktrise Derila Hanna un citi, bet šogad savu dalību ir apstiprinājusi televīzijas zvaigzne Deivids Haselhofs, dziedātāja un aktrise Eve, skeitbordists Tonijs Hauks, amerikāņu reperis "XZIBIT" un daudzi citi.

Rīgā varēs redzēt "Ferrari", "Lamborghini", "Rolls Royce", "Bently", "Jaguar", "Aston Martin", "Buggati Veyron", kā arī daudzas citas īpaši šim pasākumam pielāgotas mašīnas.

Oficiālie pasākuma izklaides sarīkojumi Rīgā notiks restorānā "Bibliotēka N° 1" un klubā "Coyote Fly".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko