Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Demija Mūra jau izšķīrusies ar savu uz pusi jaunāko draugu

Aktrise Demija Mūra jau paspējusi izšķirties ar savu uz pusi jaunāko draugu, mākslas ekspertu Vito Šnābelu. Viņas draugu nav ielīksmojis fakts, ka Maiami modernās un laikmetīgās mākslas meses laikā, kad viņam bijis nopietni jāstrādā, aktrise domājusi tikai par ballēšanos, vēsta ārzemju mediji.

Jau ziņots, ka 50 gadus vecā aktrise, kura tikai pērn izšķīrās no sava gados jaunākā vīra Eštona Kačera, nesen sāka tikties ar 26 gadus veco mākslas ekspertu un režisora Juliana Šnābela dēlu Vito.

D.Mūra un V.Šnābels esot arī manīti pavadām laiku kopā supermodeles Naomi Kempbelas ballītē Indijā, kas organizēta par godu viņas draugam Vladimiram Doroņinam. Dejojot aktrise un mākslas eksperts "nav varējuši viens no otra atraut rokas", kādu aktrises draugu citēja izdevums People.

"Vito nebija pārāk priecīgs, ka Demija atlidoja, lai ballētos mākslas meses art Basel laikā - tad, kad viņš nopietni strādāja," kādu citu aktrises draugu citē izdevums The New York Post.

"Vito ir ļoti smagi strādājis, lai tiktu nopietni ņemts vērā mākslas jomā, un viņš negrib, lai viņu uzskata tikai par cilvēku, kurš satiekas ar slavenībām (..). Viņš ienīda to, ka fotogrāfi sāka viņu izsekot pēc tam, kad atklātībā nāca fakts, ka viņi satiekas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko