Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Desmit fakti par prinča Harija jauno draudzeni

Viens no Lielbritānijas iekārojamākajiem vecpuišiem, ballīšu karalis princis Harijs nedēļas nogalē Šveices slēpošanas kūrortā manīts mīlināmies ar savu jauno draudzeni – finanšu impērijas mantinieci Kresidu Bonas. Lai arī pērn pēc prinča Harija slavenā Lasvegasas kailfoto skandāla tika ziņots, ka K.Bonas nolēmusi pārvilkt treknu svītru abu kopīgai nākotnei, izskatās, ka Harijs spējis viņas sirdi atkausēt.

„Viņi noteikti satiekas, taču tas nav nekas nopietns,“ izdevumam E!Online savukārt paziņoja kāds no prinča Harija draugiem.

Taču, ja viņu attiecības turpinās attīstīties, iespējams, jūs interesēs desmit fakti par Kresidu Bonas:

1. Princi ar 24 gadus veco K.Bonas esot iepazīstinājusi Harija māsīca – princese Eiženija, kura ir arī laba K.Bonas draudzene.

2. K.Bonas mātei ir pieci bērni no četriem dažādiem vīriešiem, ar kuriem viņa bijusi precējusies, ziņo izdevums The Herald Sun.

3. Pēc Lasvegasas kailfoto skandāla Lielbritānijas princi K.Bonas pametusi. Meiteni esot pazemojušas internetā nopludinātās fotogrāfijas. Kā zināms, pērn Harijs, atvaļinājuma laikā apmeklējot ASV, iekūlies kailfoto skandālā. Vispirms ASV reģistrētā interneta portāla TMZ, vēlāk arī citu preses izdevumu rīcībā nonākuši attēli, kuros 27 gadus vecais princis redzams kails, skaujot kādu kailu meiteni, ar kuru nolēmis kopā uzspēlēt biljardu.

4. 24 gadus vecā modele ir banku aprindās pazīstamās Kurzonu ģimenes mantiniece. Viņas māte ir lēdija Mērija Gaja Kurzona.

5. Viņas tēvs ir uzņēmējs Džefrijs Bonas.

6. K.Bonas ir studējusi Līdsas universitātē, kur mācījusies arī prinča iepriekšējā draudzene Čelsija Deivija.

7. Pirms attiecībām ar britu karaļnama pārstāvi K.Bonas draudzējusies ar Hariju Ventvortu-Stenliju, kura patēvs ir karalienes brālēns.

8. „Kresida ir ļoti gudra, ļoti dabiski skaista un forša meitene,“ K.Bonas raksturoja viens no viņas draugiem. „Viņš (princis Harijs – red.) zina, ka var Kresidai uzticēties.“

9. Harijs un Kresida pirmo reizi kopā redzēti filmas Betmens: Tumšais bruņinieks atgriežas pirmizrādes ballītē, kurā viņi nav tērējuši laiku sarunām, bet gan skūpstījušies.

10. Kresida studē moderno deju Griničā, mūzikas un dejas konservatorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko