Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dienesta romānam labas beigas - Patisons gatavs izlīgt ar Stjuarti

Lai arī vislabāk apmaksātās Holivudas aktrises Kristenas Stjuartes dēka ar precēto režisoru Rūpertu Sendersu salauzusi viņa sirdi, aktrises bijušais draugs Roberts Patisons ir gatavs draudzenei piedot un izlīgt ar viņu, ziņo ārzemju mediji. “Viņi atkal būs pāris,” izdevumam Us Weekly apgalvo K.Stjuartes un R.

Patisona draugi. “Viņš joprojām viņu mīl,” laikrakstam _Us Weekly _sacīja viens no pāra draugiem. “Robs saprata, ka Kristena izdarīja muļķīgu kļūdu,” savukārt britu laikrakstam The Sun apstiprināja kāds cits pāra draugs. Avoti ziņo, ka abi sāgas Krēsla aktieri nesen tikšanās laikā Losandželosā esot izlīguši un gatavi turpināt attiecības. “Robs redzēja, cik ļoti Kristena visu nožēlo, un viņai piedeva. Viņi patiesi mīl viens otru,” pāra draugu teikto citē The Sun.

Kā zināms, pēc tam, kad jūlijā presē parādījušās fotogrāfijas, kurās iemūžināta aktrises dēka ar filmas Sniegbaltīte un mednieks režisoru R.Sendersu, R.Patisons nolēmis sadedzināt visus tiltus, kas viņu vienojuši ar aktrisi. Dusmīgs un aizvainots R.Patisons esot izvācies no savrupmājas Losandželosā, kurā mitinājies kopā ar K.Stjuarti, lai dziedētu rētas savas kolēģes Rīzas Viterspūnas rezidencē.

Skandāls atstāja arī sekas K.Stjuartes karjerā – filmas Sniegbaltīte un mednieks veidotāji, kuri nolēma radīt kinolentei turpinājumu, aktrisei nepiedāvāja jaunu līgumu. Iespējams, šādai kinokompānijas rīcībai par iemeslu bija fakts, ka turpināt darbu ar K.Stjuarti R.Sendersam aizliedza viņa sieva Libertija Rosa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko