Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Dona jaunā albuma prezentācija fotogrāfijās

Dziedātājs Dons pirmdien, 20.maijā, Vecrīgas restorānā Domini Canes prezentēja savu trešo studijas albumu Signāls, kurā iekļautas desmit ļoti dažādas, muzikāli un tekstuāli daudzkrāsainas dziesmas. Jau albuma vēstneši – singli Signāls, Māsa upe un _Par zilo kleitu _lika nojaust, ka šis jau atkal ir savādāks Dons.

"Lai cik paradoksāli tas nebūtu, albuma priecīgās dziesmas, piemēram,  Par zilo kleitu un Slēpiet rožu dārzus! ir tapušas tajos brīžos, kad man ir bijis skumji, tas laikam ir veids kā es sevi uzmundrinu, bet skumjās dziesmas priecīgos brīžos. Visas dziesmas radās kamēr es biju prom, visas bija gatavas līdz tādai stadijai, ka var tās nest uz studiju. Studija un īstais producents – Kaspars Ansons – tām atradās Latvijā, te mēs arī visas noslīpējām un pabeidzām," par savu trešo studijas albumu Signāls saka Dons.

Albumā Signāls nav tikai desmit dziesmas, kā to vēsta albuma vāciņš, vērīgākie klausītāji tajā atradīs vēl divas – nedaudz savādāku Signālu un pašu pirmo Brīnums versiju. Albuma mūzikas autors ir Artūrs Šingirejs jeb Dons, teksta autors ilglaicīgs radošās sadarbības partneris Ingus Bērziņš. 

Albums ierakstīts Anson’s Laboratory, Mute Studija, Hodila Studija, skaņas mikss un māsterings – Krišjānis Geidāns, albuma producents Kaspars Ansons, tā ierakstā piedalījās Kaspars Ansons (ģitāras, ukulele, bass, elektronika), Rūdolfs Budze (DJ Rudd – taustiņi, elektronika), Mārtiņš Elerts (ģitāras, elektronika), Toms Piošs (bass), Mārtiņš Opmanis (bungas), Reinis Briģis (akustiskā ģitāra, ukulele), Arnis Račinskis (ģitāra, bass, elektronika), Oskars Strolse – Semerovs (blūmīzers), Ieva Katkovska, Iluta Valtere, Kristīne Tkačuka (fona vokāli).

Albuma pirmais singls Signāls nāca klāja jau pagājušajā gadā un ieguva lielas klausītāju simpātijas. Signāls tika atzīts par gada vērtīgāko dziesmu Latvijas Radio 2 Muzikālajā bankā, otrais singls Māsa upe, kas klausītājiem tika nodots šogad, īsā laikā vietnē YouTube skatīts gandrīz 161 000 reižu.

Tuvākais Dona koncerts notiks jau šo piektdien klubā Laternu stundā (Brīvības iela 109), uz koncertu iespējams iegūt ielūgumus, sekojot jaunumiem Dona mūzikas profilā www.draugiem.lv/Dons. Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko