Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Drū Berimora likvidē tetovējumus, jo kļuvusi konservatīvāka

Aktrise Drū Berimore nolēmusi atbrīvoties no saviem tetovējumiem, jo kļūstot arvien konservatīvāka, ziņo ārzemju mediji.

37 gadus vecā aktrise, kura pērnā gada septembrī laida pasaulē meitu un neilgi pirms tam apprecējās ar mākslas konsultantu Vilu Kopelmanu, cenšas atbrīvoties no savas jaunības dienu bagāžas – vairākiem tetovējumiem. Tiek vēstīts, ka viņai ir vairāki tetovējumi – tauriņš uz vēdera, krusts uz kājas, divi eņģeļi uz muguras un puķu pušķis uz gurniem.

Izdevums Star pieļauj, ka aktrise pie šāda lēmuma nonākusi, jo pēc precībām arvien nopietnāk pievērsusies jūdaismam.

„Viņa kļūst pieaugusi un arvien konservatīvāka,“ izdevumam paziņoja viens no aktrises draugiem.

Kā zināms, D.Berimora pērnā gada jūnijā trešo reizi izgājusi pie vīra. Senāk trakulīgu dzīvesveidu piekopusī aktrise atzinusi, ka beidzot esot gatava kļūt par māmiņu un pievērsties ģimenes dzīvei.

D.Berimora ir viena no slavenu aktieru dinastijas pēcnācējām un var lepoties ar tādiem krustvecākiem kā Stīvens Spīlbergs un Sofija Lorēna. D.Berimora jau pusaudzes gados sākusi piekopt visai vētrainu dzīves veidu – jaunā aktrise smēķēt sākusi deviņu gadu vecumā, dzert – 11, smēķēt marihuānu – 12 gados, bet lietot kokaīnu – 13 gados. Viņa pusaudžu gados divas reizes ārstējusies rehabilitācijas centrā, un par savu pieredzi vēlāk uzrakstījusi grāmatu.

D.Berimora pirmo reizi apprecējusies 19 gadu vecumā ar kāda Losandželosas bāra īpašnieku, bet iesniegusi šķiršanās prasību divus mēnešus vēlāk. 2001.gadā D.Berimora mija gredzenus ar kanādiešu komiķi Tomu Grīnu, kurš pusgadu vēlāk pieprasīja laulības šķiršanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko