Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dziedātāja Berezina konkursā Maskavā iegūst trešo vietu

Dziedātāja Sabīne Berezina, piedaloties mūzikas konkursā _Piragovskij Rassvet _Maskavā, ieguvusi trešo godpilnu vietu, informēja dziedātājas menedžments. Starptautiskais mūzikas festivāls Krievijā tiek rīkots jau otro gadu, un šogad kopā ar Latvijas pārstāvi tajā piedalījās arī mūziķi no Montenegro, Armēnijas, Turcijas, Lietuvas, Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Bulgārijas, Igaunijas un Maltas.

Konkursā S.Berezina izpildīja savu oriģināldziesmu _Tu man esi viss _un grupas Slivki dziesmu Inogda. Žūrijas vērtējumā dziedātāja bija konkursa favorīte un ierindojās pirmajā vietā, taču konkursa noslēgumā skatītāju balsojums noteica, ka par konkursa uzvarētājiem tika atzīti Baltkrievijas pārstāvji, bet S.Berezina ieguva trešo vietu.Pēc festivāla māksliniecei tika izteikti dažādi komplimenti, apbrīnojot viņas vokālās prasmes, kā arī tika izteikti vairāki sadarbības piedāvājumi, atzina _Neatkarīgās Mūzikas Producentu Grupas _pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons. Patlaban S.Berezina sadarbībā ar mūziķi Rassell strādā pie jaunā albuma ieraksta, kurš tiks prezentēts jau 7.septembrī. Kā zināms, S.Berezina plašāku atpazīstamību guvusi, piedaloties televīzijas šovā _Okartes skatuve, _kā arī Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālajā atlasē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko