Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Dziedātāja Šakira negrib miljonus atdot bijušajam draugam

Kolumbiešu izcelsmes dziedātāja Šakira nākusi klajā ar paziņojumu, ka panākumus izklaides industrijā guvusi patstāvīgi, bez bijušā drauga Antonio de la Ruas palīdzības, vēsta ārzemju mediji.

Kā zināms, dziedātājas bijušais draugs, kādreizējā Argentīnas prezidenta dēls A.de la Rua pērnā gada novembrī Šakiru iesūdzējis tiesā, pieprasot milzīgu kompensāciju par to, ka savulaik palīdzējis viņai gūt panākumus karjerā. Dziedātājas bijušais draugs apgalvo, ka strādājis kā Šakiras menedžeris un palīdzējis dziedātājai noslēgt vairākus veiksmīgus līgumus. Pāris kopā bijis desmit gadus, taču 2011.gadā izšķīries.

Līdz šim Šakira atteikusies tiesas prāvu komentēt, taču nupat viņa iesniegusi tiesā dokumentus, aicinot izbeigt tiesas darbus. Dziedātāja paziņojusi, ka viņas bijušais draugs gan sniedzis viņai padomus attiecībā uz vairākiem lēmumiem, taču nekad nav ticis nolīgts kā viņas menedžeris, ziņo portāls wenn.com. Šakira apgalvo, ka vienīgais līgums, ko viņa jebkad ir noslēgusi ar A.de la Rua, bijusi 2006.gadā noslēgtā vienošanās par to, ka šķiršanās gadījumā viņi paturēs katrs savus ieguldījumus.

Jau ziņots, ka 36 gadus vecā Šakira 2011.gada pavasarī sākusi attiecības ar desmit gadus jaunāko futbola kluba Barcelona spēlētāju Žerāru Pikē. Pārim šī gada sākumā pasaulē nāca dēls.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko