Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gada stila un modes balvas pretendenti - aktieri, mūziķi, tv personības

25. februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē tiks pasniegta Latvijas Stila un modes balva 13 dažādās nominācijās par sasniegumiem stila un modes jomā 2012gadā. Ceremonijas laikā, kuru varēs vērot arī tiešraidē televīzijas kanālā LNT, tiks nosauktas Latvijā stilīgākās personības un labākie profesionāļi modes industrijā.

Uz Stilīgākā aktiera titulu pretendē Ivars Krasts, Artuss Kaimiņš, Jurijs Djakonovs. Stilīgākā aktrise tiks izvēlēta no šo trīs dāmu vidus – Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Dārta Danēviča un Elita Kļaviņa. Uz titulu Stilīgākā dziesmu izpildītāja pretendē Anete Kozlovska, Agnese Rakovska un Maija Sējāne.

Par titulu Stilīgākais dziesmu izpildītājs sacentīsies Ralfs Eilands, Markus Riva un GACHO. Titulam Stilīgākā mūziķu grupa izvirzītas trīs blices – Astro’n’out, The Sound Poets un Triānas parks. Par Stilīgāko tv dīvu kļūs vai nu Anna Rozīte, Ketija Dombrovska vai Santa Bindemane-Mihelsone.

Par stilīgāko tv raidījuma vadītāju tiks atzīts viens no viņiem – Renārs Zeltiņš, Ansis Klintsons vai Jānis Krēvics. Par 2011.gadā atvērto modes veikalu ar interesantāko koncepciju tiks nosaukts vai nu Decadence Lounge, Līvas Jaunozols Christmas pop-up veikals vai arī Bang Bang. Uz gada debiju modes jomā pretendē Daces Krieviņas-Bahmanes zīmols BeCarouselle, Jānis Šne un zīmols Amoralle (agrāk saukts par SockBox).

Titulam Gada modes mākslinieks savukārt izvirzīti četri nominanti – Agnese Narņicka (One Wolf), Jekaterina Šehurina (Katya Katya Shehurina), Alise Trautmane (Narciss) un Natālija Jansone.

Kandidāti nominācijās Labākās žurnāla stila lapas un Stilīgākais žurnāla vāks, kā arī balvas Par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā ieguvējs tiks paziņoti ceremonijas laikā.

Šogad balvas žūrijā darbojas ne tikai dažādu izdevumu redaktores un žurnālistes, tostarp Džina Briška, Maija Silova, Ieva Čečina, bet arī izdevēja Aija Simsone, modes blogeris Deniss Ševeļovs, modes žurnāliste no Stokholmas Zulfija Starsta, starptautiskā modes un dizaina portāla design42day.com modes direktore Laura Fjuzo un pazīstamais Krievijas modes mākslinieks Oļegs Birjukovs.

Balvu pasniegšanas ceremoniju Latvijas Stila un Modes balva Baltijas modes federācija organizē jau astoto gadu pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko