Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Hjū Džekmens: Par spontānajiem abortiem runā tik reti

Aktieris Hjū Džekmens, kurš nesen intervijā amerikāņu raidījumam 60 minutes sāka raudāt, stāstot par savu māti, Ketijas Kurikas televīzijas šovā atklājis savus pārdzīvojumus, kad viņa un sievas Deboras Lī-Fērnisas ilgie mēģinājumi tikt pie pēcnācējiem beigušies nesekmīgi.

„Es nekad neaizmirsīšu tos spontānos abortus,“ aktieris sacīja intervijā, stāstot, ka kopā ar sievu – aktrisi Deboru Lī-Fērnisu vairākkārtīgi mēģinājuši kļūt par vecākiem, taču nesekmīgi. „Tas nekādi nenotika, un mums tas bija grūts laiks. Mēs veicām mākslīgo apaugļošanu, un Debai bija vairāki spontānie aborti. Es nekad to neaizmirsīšu,“ atzina H.Džekmens. „Tas notiek vienā no trim grūtniecībām. Taču par to ļoti, ļoti reti runā. Tā ir bezmaz slepena informācija, tāpēc es ceru, ka Deba neiebilst, ka tagad par to stāstu,“ stāstīja aktieris, atklājot, ka pēc katra nesekmīgā mēģinājuma kļūt par vecākiem pāris izdzīvojis „sēru laiku“.

H.Džekmens televīzijas šovā arī atzina, ka kopā ar sievu vienmēr vēlējušies adoptēt, taču nekad nezināja, kad pienāks īstais brīdis adopcijai. Šobrīd abi aktieri audzina divas adoptētās atvases – 12 gadus veco Oskaru un septiņus gadus veco meitiņu Avu.

„Brīdī, kad Oskars piedzima, visas sirdssāpes izgaisa. Daudzi no jums ir vecāki, un jūs zināt, ka šim brīdim nevar sagatavoties. Nekas tevi nevar sagatavot… Tu pat nevari paskaidrot, cik tas ir lieliski un kāda emociju lavīna tevi pārņem un atver sirdi, kā tas tevi kaitina, sadusmo, bet kā viss piepeši kļūst dzīvs, kad tu kļūsti par vecāku,“ stāstīja H.Džekmens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko