Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Astro'n'out jaunā albuma prezentācija

Ceturtdienas vakarā Palladium koncertzālē ar lielisku koncertu faniem un atbalstītājiem grupa Astro’n’out pieteica savu jaunāko gara darbu - pēc kārtas ceturto studijas albumu Lauvas.

Jaunā dziesmu izlase, kuru producējis Astro’n’out domubiedrs DJ Rudd , ir līdz šim eksperimentālākais grupas albums, kurā pierastajam stilam pievienojas elektroniskas noskaņas.

Lauvas ir albums, kurā ļoti liela nozīme ir bijusi komandas darbam. Tas nemaz nav viegli - uzticēties citiem, bet mums izdevās šo paļaušanos sevī atrast un rezultātā ir tapis, mūsuprāt, skaistākais grupas albums,” atzīst grupas līdere Māra Upmane-Holšteina.

Par koncerta vizuālo konceptu un režiju rūpējās Roberts Rubīns. Uz skatuves redzamā video veidošanā piedalījās vairāki mākslinieki – Viktors Keino, Dzintars Krūmiņš, Grindhouse Pictures& Jura Podnieka studija, Rūdolfs Minks, CG Ant Motion Graphics & Design Studio, Film Angels Studio un Jānis Kalējs, Not Perfect, Māris Lagzdiņš.

Koncertā piedalījās arī dziesminieks Goran Gora un albuma producents DJ Rudd.

Albuma Lauvas kompozīcijas, tostarp Tik viegli būt, Tulīt un Esi man klāt jau paspējušas veiksmīgi iekarot Latvijas raidstaciju topus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko