Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

El Mars iepazīstina ar jauno albumu Mind Heroes

Šonedēļ Kaņepes Kultūras centrā sava jaunā albuma prezentāciju rīkoja grupa El Mars. Mūziķi plašāku publiku ar savu plati Mind Heroes iepazīstinās lielkoncertā, kas 6.decembrī tiks rīkots koncertzālē Palladium.

„Ceļojums ir vārds, kas varētu raksturot visspilgtāk albumu Mind Heroes. Ceļojums gan ārējā, gan iekšējā pasaulē; to mijiedarbība ir tas, kas man lika attīstīties, iemīlēt pasaules mūziku, mēģināt mainīt savus personiskos prāta šķēršļus. Dziesmās ir jūtama pasaules mūzikas ietekme, to motīvi. Dziesmas Pacific vārdi ir rakstīti, sēžot Klusā okeāna krastā Jaunzēlandē. The Void ir uzrakstīta Ņujorkā, sēžot uz mājas jumta Bruklinā, un raugoties, kā Manhetenu aprij miglas mākonis,“ paskaidro grupas mūziķis Raimonds Gusarevs.

Grupas lielkoncertā baudījumu varēs gūt gan noskaņas mūzikas gardēži, gan skaļas elektriskās ģitāras ritmu cienītāji, sola El Mars mūziķi. Klausītājam būs iespēja dzirdēt akadēmiskās – vijole, klavieres, trompete, un arīdzan etniskās mūzikas instrumentus, piemēram, indiešu perkusijas „tablas“.Skatuves vizuālo noformējumu veidos jaunais un talantīgais mākslinieks Indriķis Ģelzis.

Šobrīd El Mars sastāvā muzicē Raimonds Gusarevs, Matīss Akurāters (sitamie instrumenti) un Toms Valmiers (basģitāra). Koncertā uzstāsies arī pieaicinātie viesmākslinieki- Uģis Krišjānis (klavieres), Gidons Grīnbergs (vijolnieks), Gatis Gorkuša (trompetists).

El Mars lielkoncerta biļetes iespējams iegādāties ekase.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko