Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ierakstu kompāniju Universal ieinteresējusi grupa Astro'n'out

Pēc diviem veiksmīgiem koncertiem Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros grupa Astro’n’out uzsākusi pārrunas ar vienu no Vācijas lielākajām ierakstu kompānijām Universal, informēja Kristīne Komarovska, grupas Astro'n'out pārstāve. Veiksmīgas sadarbības rezultātā Universal grupai Astro’n’out paredz plašus panākumus Eiropas lielākajā mūzikas tirgū.

Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros Astro’n’out sniedza divus koncertus, no kuriem viens notika kafejnīcā Wabadus Tallinas vecpilsētā, bet otrs - galvenajā Tallinas Mūzikas nedēļas koncertu norises vietā Rock Cafe.

Grupa no Tallinas atgriezusies pacilātā noskaņojumā, jo abi koncerti pulcējuši daudzus skatītājus, kuru vidū bija ne tikai mūzikas mīļotāji, bet arī ievērojami mūzikas industrijas pārstāvji, tostarp izdevēji, koncertu rīkotāji, aģenti, producenti un ierakstu kompāniju pārstāvji. Igaunijā Astro’n’out izpildīja dziesmas angļu valodā no topošā albuma, kuru plānots izdot gada nogalē.

"Astro’n’out piemīt savdabīgs skanējums, mūzika ir skaista un soliste ir apveltīta ar ļoti īpašu balss tembru,” pēc grupas koncerta sacīja Scoop Music Entertainment GmbH vadītājs no Hamburgas Frenks Peidžens, atzīstot, ka nevar uzreiz iedomāties grupu, ar kuru Astro'n'out varētu salīdzināt.

“Tas ir lieliski, jo tas nozīmē, ka viņiem piemīt orģinalitāte, un tas arī ir pats galvenais. Man prieks, ka biju viens no pirmajiem klausītājiem, kas dzirdēja dziesmas no topošā grupas albuma angļu valodā. Šai grupai ir potenciāls iekarot arī Vācijas tirgu," sacīja F.Peidžens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko