Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Hobits veiksmīgi iekarojis Jaunzēlandi

Jaunzēlandes pilsētu Velingtonu šonedēļ apsēduši hobiti un milži – šonedēļ šajā pasaules galā notikusi jaunās kinolentes Hobits: negaidīts ceļojums pirmizrāde, uz kuru ieradušies ne tikai filmas veidotāji, aktieri, Gredzenu pavēlnieka fani, kas tērpušies kā burvji un rūķi, bet arī pazīstami kino industrijas pārstāvji.

Kā zināms, jaunā filma ir kļuvusi par apsolīto zemi Gredzenu pavēlnieka faniem, kuri jaunajā kinolentē varēs sekot līdzi jau līdz šim iepazīto varoņu jauniem piedzīvojumiem. Hobits: negaidīts ceļojums vēsta par hobita Bilbo Baginsa, burvja Gendalfa un trīspadsmit rūķu piedzīvojumiem pirms Gredzenu pavēlnieka triloģijā atspoguļotajiem notikumiem.

Jaunā kinolente pāršķir jaunu lapu kino industrijas vēsturē – proti, Hobits: negaidīts ceļojums ir pirmā filma, kas radīta daudzkadru 3D formātā. Šis jaunais formāts piedāvā īpaši dzirdu attēla kvalitāti, jo rāda 48 kadrus sekundē, kas ir pietuvināts tam, kā acis redz apkārtējo pasauli. Tāpēc nav brīnums, ka uz Velingtonā rīkoto filmas pirmizrādi ieradies arī pazīstamais režisors un 3D pionieris Džeimss Kamerons.

Jāpiebilst, ka pirmās atsauksmes par jauno kinolenti ir pozitīvas - tās nebeidz slavēt filmas režisoru Pīteru Džeksonu, nodēvējot viņu par brīnumdari un burvi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko