Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Internetā šogad visvairāk meklētas ziņas par Kimu Kardašianu

Internetā visbiežāk šogad meklētas ziņas par realitātes šova slavenību Kimu Kardašianu, vēsta ārzemju mediji. Lai arī mūziķa Kanjes Vesta draudzene un dizainere jau otro gadu pēc kārtas kļuvusi par „meklētāko slavenību“ internetā, pēdējo 12 gadu laikā "vismeklētākā dāma" tomēr bijusi dziedātāja Britnija Spīrsa.

Realitātes šovu slavenība Kima Kardašiana, kuras ģimenes, tostarp mātes, divu māsu un brāļa dzīves ainiņām realitātes šovā Keeping up with the Kardashians seko līdzi miljoniem ASV televīzijas skatītāju, šogad uzmanību pievērsusi, pateicoties tuvām attiecībām ar reperi Kanji Vestu. Pērn slavenība savukārt slavu iemantojusi, pateicoties skandalozajai 72 stundu garajai laulībai ar sportistu Krisu Hemfrīsu.

K.Kardašianai, kura savulaik draudzējusies arī ar Halles Berijas bijušo draugu un modeli Gabrielu Obri un kuras seksa video ar toreizējo draugu dziedātāju Ray J tika ticis nopludināts internetā, mediju uzmanību piesaistīt iemācījusi viņas draudzene Parisa Hiltone.

Savukārt 2010.gadā internetā visbiežāk cilvēki meklējuši ziņas par mūziķi un aktrisi Mailiju Sairusu, kurai togad iznācis singls Party in the U.S.A. un kura filmējās kinolentē The Last Song kopā ar savu topošo līgavaini Līamu Hemsvortu.

2009.gadā visvairāk ziņkārīgo internetā meklējuši informāciju par popmūzikas karali Maiklu Džeksonu, kurš togad aizgāja mūžībā.

Taču no 2005.līdz 2008.gadam, kā arī no 2001.līdz 2003.gadam par meklētāko cilvēku internetā kļuva amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa. Viņai „meklētākās slavenības“ titulu uz īsu brīdi 2004.gadā nozaga cita realitātes šovu zvaigzne, bēdīgi slavenā Parisa Hiltone, kuras seksa video internetā tika nopludināts 2003.gada nogalē, ziņo portāls Yahoo!.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko