Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kāda atšķirība - augļskābju vai ķīmiskais pīlings?

Esmu dzirdējusi labas atsauksmes par sejas augļskābes pīlingu. Vai taisnība, ka efekts atkarīgs no tā, cik meistare pareizi  - stipru sagatavo šo “masku”. Kā zināt, ka šo procedūru speciālists nav veicis profesionāli? Kāda atšķirība starp augļskābju pīlingu un ķīmisko pīlingu? jautā Ilze.

Atbild Zane Kārkliņa Saules salons kosmētiķe:

Ja Salīdzina abas procedūras, tad ķīmiskais pīlings ir spēcīgāka procedūra. To ieteicams veikt nobriedušai ādai, sievietēm vecumā no 30 gadiem. Procedūras laikā tiek panākta ādas lobīšanās.  Ar procedūru var normalizēt pigmentāciju, āda izlīdzinās, tiek mitrināta. Savukārt AHA augļskābju pīlings ir maigāka procedūra - virspusēji nebūs manāma ādas lobīšanās. Un šo procedūru var veikt jebkurā vecumā. Veicot augļskābju pīlingu var izvairīties no blakusparādībām, piemēram, ādas apsārtuma, ko daži klienti var novērot pēc ķīmiskā pīlinga. AHA augļskābju procedūras ieteicams veikt pavasarī un rudenī. Tās palīdz likvidēt pinnes, krunciņas vai pigmenta plankumus, attīra un stimulē ādu, viegli balina un mitrina.

Kā notiek procedūra? Pirms procedūras vienmēr tiek novērtēts  klienta ādas stāvoklis. Āda tiek attīrīta un sagatavota pīlingam. Kad pīlings uzklāts, kosmetologs nedrīkst pamest kabinetu. Speciālistam jārunā ar klientu par to kā viņš jūtas procedūras laikā, kā jūtas āda - kož vai nekož. Procedūras efekts nav atkarīgs tikai no kosmetologa meistarības, bet arī no klienta ādas īpatnībām un no tā, kā āda tiek kopta pēc procedūras.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko