Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kaspars Markševics jauno singlu Var jau būt prezentējis Čarlstonā

Mūziķis Kaspars Markševics februāra vidū nācis klajā ar jaunu singlu Var jau būt, kuram tapis arī videoklips. Dziesmas autors ir grupas A-Europa līderis Artūrs Duboks, savukārt videoklipu producējis Mūzikas Video Kanāls.

Singla prezentāciju K.Markšvevics draugu un kolēģu lokā atzīmēja restorānā Čarlstons, kur tika uzņemti lielākā daļa videoklipā redzamo kadru. Tā kā dziesma Var jau būt stāsta par, iespējams, vissarežģītākajām, bet skaistākajām jūtām cilvēku emociju spektrā, proti, mīlestību, arī videoklipā netrūkst dažādu noskaņu un nianšu - skatiens, pieskāriens, nepabeigts teikums, deja, saksofons, smeldze....

"Domājot par paveikto, man ir sajūta, ka esam padarījuši lielisku darbiņu, un par to liels paldies visai radošajai komandai, kas strādāja profesionāli un ar pareizo attieksmi, ieguldot tapšanas procesā daudz pozitīvu emociju. Cilvēki alkst pēc kaut kā kvalitatīva, laba un sirsnīga,“ stāstīja K.Markševics, atzīstot, ka viņu kā dziesmas izpildītāju A.Dubokam esot ieteicis klipa producents Igors Linga.

„Lielāko pietāti manī radīja tieši Artūrs Duboks, jo tik nozīmīgs uzdevums man līdz šim nav ticis dots un ko tur slēpt - nav daudz komponistu, kuri tieši man rakstītu dziesmas. Apzinājos, ka šādā situācijā mans pienākums bija strādāt no visas sirds un, manuprāt, izdevās," singla prezentācijā atklāja jaunais dziedātājs.

"Paralēli darbam grupā A-Europa esmu radījis daudzas stilistiski atšķirīgas dziesmas, kas manā repertuārā neiederas un ko pats nedziedāšu, jo neesmu līdz tam izaudzis. Prieks, ka šīs dziesmas tomēr atrod savus izpildītājus. Konkrēti par Kasparu varu teikt to labāko - viņš dziesmu tiešām iedziedājis labi," pauda A.Duboks.

Var jau būt videoklipa lielākā daļa skatu filmēti restorāna iekštelpās, vēl citi - Vecrīgas ielās un vienā no Blaumaņa ielas pagalmiem. Lai piešķirtu īpašu noskaņu, ap 80 procentu kadru ir melnbalti, daži no tiem tīti dūmakā.

Kā norādīja klipa producents Igors Linga, režisoram ticis dots uzdevums klipu izveidot maksimālu vienkāršu, patiesu, tīrās sižeta līnijās ieturētu, lai vislabāk atklātu to vienu būtiskāko - mīlestību. "Puiši ir malači, jo klips ir izveidots tieši tā, kā bija iecerēts," teica I. Linga.

Videoklipu veidoja Mākslas akadēmijas studenti Rolands Briedis un operators Emīls Linga.

Dziesmas Var jau būt video var aplūkot šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko