Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Koncertā Rīgā Lady Gaga tiks piedāvāts tērps no koka

Pasaulslavenās popdīvas Lady Gaga koncertā Rīgā ceturtdien, 23.augustā, dziedātājai tiks piedāvāts Latvijā radīts tērps no koka, sacīja Latvijas Kokrūpniecības federācijas pārstāvis Kristaps Ceplis.

"Mežaparka Lielajā estrādē iekārtotās izstādes "Iepazīsties - Koks!" sūtība ir stāstīt par koku, bet 23.augustā uz dažām stundām izstādes telpas kļūs par Lady Gaga otrajām mājām, kad viņa koncerttūres The Born This Way Ball ietvaros uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē. Šim notikumam par godu dziedātājai esam nolēmuši pasniegt īpašu dāvanu - tērpu no koka," sacīja Ceplis.

Viņš piebilda, ka par šo īpašo tērpu ir informēti koncerta rīkotāji - koncertaģentūra FBI, kuri solījuši par šo piedāvājumu informēt Lady Gaga menedžerus. Tomēr nav iespējams prognozēt, vai popdīva koncerta laikā izlems šo tērpu uzvilkt.

Tērpa autori ir jaunie mākslinieki Kristaps Priede, Renāte Vītola un Rasma Pušpure, kuri savā darbā centušies iedzīvināt Lady Gaga īpašo temperamentu un unikalitāti, kā tērpa vienojošo elementu izvēloties koku.

Tērpa redzamāko daļu veido izliektas bērza finiera loksnes, kuras sastiprinātas ar īpašām siksnām. Kopējo noskaņu papildina debeszils bodijs un stilizēti misiņa ripzāģi.

"Mēs apzināmies, ka radītais tērps ir grūti transportējams lielākos attālumos, tāpēc, ja Lady Gaga to nespēs paņemt sev līdzi uz mājām, tērps būs apskatāms Mežaparka estrādes telpās visu izstādes "Iepazīsties - Koks!" norises laiku," piebilda Ceplis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko