Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Koncertzālē Palladium uzstāsies How To Dress Well

Ar vienīgo uzstāšanos Baltijas valstīs, 8.maijā Palladium koncertzālē uzstāsies Bruklinas izsmalcinātās popmūzikas un R&B virtuozs How To Dress Well.

How To Dress Well projektu 2010.gadā uzsāka daudzsološais ASV producents un komponists no Bruklinas Toms Krells. Meistarīgi piešķirot savas daiļrades melanholiskajam atspoguļojumam gaisīgi elektronisku pieskaņu, HTDW tiek pamatoti uzskatīts par vienu no eksperimentālā popa un izjustā R&B žanru savienojuma pamatlicējiem.

Abi mākslinieka albumi guvuši ievērojamu pasaules mūzikas kritiķu atzinību. HTDW pirmais albums Love Remains (2010) tika atzīts par spīdošu debiju - Stereogum atzīmēja Krellu izdevuma 40 labāko 2010.gada izpildītāju sarakstā, savukārt Spin Magazine novērtēja Love Remains ar 8 no 10 ballēm, nosaucot to par „meditatīvu un reizē sajūsminošu” skaņdarbu apkopojumu.

Ietekmīgais mūzikas medijs Pitchfork iekļāva arī HTDW otro albumu Total Loss (2012) izdevuma labākās jaunās mūzikas kategorijā, ierindojot Krellu starp pasaules izcilākajiem jaunajiem izpildītājiem.

Savas šī gada Total Loss Ziemeļamerikas koncerttūres ietvaros, HTDW koncertēs kopā ar izteiksmīgo ASV sintpopa mākslinieci Sky Ferriera, savukārt Eiropas koncerttūres laikā Krells uzstāsies Spānijas Primavera, Braitonas Great Escape, kā arī citos nozīmīgos festivālos.

Saviļņojot klausītājus ar aizraujošu mūzikas stilu savienojumu un emocionālu piesātinātību, How To Dress Well radītie skaņdarbi ir reizē patiesi un dvēseliski. Savos koncertos jaunais mākslinieks ir kā atvērta grāmata, katru reizi kopā ar publiku no jauna pārdzīvojot ierakstos atspoguļotās emocijas.

Biļetes uz koncertu nopērkamas no ceturtdienas, 31.janvāra visās Biļešu Serviss kasēs un www.palladium.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko