Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kurzemnieki velta dziesmu Kārļa Skrastiņa piemiņai

Kurzemnieku grupa Diena bez pārtraukuma, agrāk pazīstami arī kā Toma Bokuma solo grupa, jauno dziesmu Pēc manis kāds sauks velta traģiski bojā gājušā hokejista Kārļa Skrastiņa piemiņai, informēja izdevniecība MicRec. Singla autors ir Kristaps Šēnbergs. 

"Lai arī cik banāli tas neskanētu, pasaulē nekas nav mūžīgs. Viens vienīgs sīkums var izmainīt visu dzīvi. Prieks un draudzība ir jādāvā sev tuvajiem cilvēkiem katru brīdi, kad esi ar viņiem kopā, jo var gadīties, ka nekad vairs nepateiksi - labdien, -tu man daudz nozīmē, -gaidīšu tevi," atklāja K.Šēbergs. "Ne man vienam pietrūkst Kārļa Skrastiņa," piebilda dziesmas autors.

Pirms gandrīz pusotra gada Latviju un visu pasauli pāršalca vēsts, ka Jaroslavļā ir avarējusi lidmašīna, kas veda hokeja komandu Jaroslavļas Lokomativ, kuras sastāvā spēlēja arī izcilais latviešu hokejists Kārlis Skrastiņš. "Skumjas un cerība līdz pēdējam brīdim, ka viņš tomēr nebija lidmašīnā, radīja tik smagu emocionālu pārdzīvojumu, ka mūzika un teksts pats no sevis vienkārši radās," skaidroja K.Šēnbergs.

Grupa Diena bez pārtraukuma dibināta 2007.gadā. Mūziķi tika pamanīti, pateicoties dziesmai Es tevi gribu, ar kuru grupas līderis Toms Bokums debitēja uz lielās skatuves jauniešu mūziklā Dzimuši mūzikai un kas pērn iekļuva LR2 dziesmu aptaujas Muzikālā banka vairāku mēnešu topos. Šobrīd grupa aktīvi piedalās dažādos pasākumos, gatavo jaunas dziesmas, piedalās LTV 7 Trokšņa jauno grupu konkursā un koncertē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko