Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Laikraksta Diena draugu kinoseansa skatītāji par filmu Dziļie ūdeņi

Otrdien, 27. februārī, kinoteātrī Kino Citadele laikraksta Diena lasītājiem un draugiem tika demonstrēta filma Dziļie ūdeņi.

Patiess stāsts par burātāju-amatieri Donaldu Krohērstu, kurš startēja 1968. gada Sunday Times burāšanas sacensībās, cerībā kļūt par pirmo cilvēku, kas vienpersoniski apbraucis apkārt pasaulei bez apstāšanās. Lielā steigā, ar nepabeigtu trimarānu, liekot uz spēles gan savu biznesu, gan māju, Donalds dodas riskantā un noslēpumainā piedzīvojumā, atstājot sievu un bērnus gaidām viņa atgriešanos.

Filma kinoteātros visā Latvijā tiek demonstrēta no 9. marta.

Dienas draugu kinoseansa skatītāji par filmu:

Zane Sniedziņa: Filma, kas liek patiesi just līdzi; skarba un patiesa.

Rūta Balaša: Drīzāk, dziļie sapņi, dziļās ambīcijas, dziļa pārdrošība, kas noved pie dziļiem, dziļiem meliem, kas noposta ceļu uz patiesību kā okeāna viļņi, caur kuriem Donaldam bija jātraucas cauri.

Santa Balaša: Filma par ticību, cerību un mērķtiecību. Un to, cik grūti ir noticēt sev līdz galam un nesalūst. Visgrūtāk ir izturēt vienam savā kompānijā. Gaidīju citādas beigas. Laba filma.

Amanda Vilimane: Skumja un smeldzīgi skaista filma. Ko darīt, ja turpceļa vairs nav, bet atpakaļ griezties nevar...Atliek meli, taču sirdsapziņa neguļ...Un sāpināta tiks ģimene. Īsā morāle – vienmēr pamatīgi un laicīgi sagatavoties saviem pasaules ceļojumiem.

Armands Vilimans: Neskrien maratonu, ja neesi skrējis vispār. Filma par to, cik svarīgi ir sagatavoties.

Baiba Biteniece: Filmā bija jūtama ne tikai cīņa ar īsto jūru un vētrām, bet cīņa ar savu iekšējo būtību. Reizēm ceļi uz izvēlēto mērķi prasa vairāk spēka nekā mēs to varējām iedomāties. Filma liek aizdomāties....

Māra Ruva: Jau tad, kad Donalds, šaubu mākts sāka savu braucienu, bija skaidrs – šādos pasākumos nesaistīties ar steidzīgiem sponsoriem un presi! Izcils tēlojums! Paldies!

Jānis Švinka: Katram dzīvē ir savi sapņi, savi mērķi, bet par kādu cenu? Tikai nonākot vienatnē ar tiem saproti, kam dzīvē ir vērtība.....

Marina Švinka: Sapni piepildīt iespējams, ja aiz muguras ir cilvēki, kas Tevi atbalsta un tic. Neprātīgs sapnis, kurš noved bezizejā. Skaudri!

Ivanda Bukava: Faktiski filmu izvilka abi aktieri: Fērts un Vaisa. Citiem tur nekas varētu arī nesanākt.

Sigute Sudmale: Šī nebija mana filma. Man liekas, tā bija briesmīga bezatbildība.

Undīne Lēruma: Pasaka ar sliktām beigām!!! Tāpēc, ka nav pasaka... Ne vienmēr drošiem pieder pasaule.

Baiba Zariņa: Skarba, bet patiesa filma. Mūsdienu medijiem būtu par ko aizdomāties, cenšoties radīt „sensācijas” par katru cenu.

Regīna Šaca: Dziļie ūdeņi - precīzs filmas formulējums. Kāpēc varonis to darīja – kas saistīja vairāk: slava vai ģimenes vērtības? Vīrišķība vai gļēvums? Tā aiziet no dzīves?

Vita Vasariņa: Ļoti patika!

Agrita Kanaviņa: Būtu samērā laba filma, ja nemitīgi lēkājošā kamera to nepadarītu vizuāli nebaudāmu.


Dienas draugu kinoseansi notiek vienu reizi mēnesī kinoteātrī Kino Citadele, pulcējot laikraksta lasītājus un draugus, lai baudītu jaunāko kino. Vairāk par Dienas Drauga karti un tās iespējām var lasīt Dienas draugu kino mājaslapā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko