Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Laimē ielūgumu uz vienu no Rīgas Modes nedēļas skatēm!

Atbildi pareizi uz jautājumu un laimē ielūgumu divām personām uz zīmola Narciss skati,  kas 1.novembrī _Rīgas Mākslas telpā _notiks Rīgas Modes nedēļas ietvaros!Jautājums: Kāds stils patīk aktrisei Regīnai Razumai?

Atbildi meklē sadaļā Diena.lv testē. Pareizo atbildi ar norādi "Narciss skate" īdz 30.oktobra plkst.23.59 sūti uz e-pastu: [email protected]. Ielūgumu izlozēsim 31.oktobrī plkst.10.00.

Konkursu rīko: Diena.lv sadarbībā ar Creative Latvia.

Par NARCISS skati:

Rīgas Modes nedēļas ietvaros būs skatāma Latvijā veidotā zīmola NARCISS 2013. gada pavasara – vasaras prêt-a-porter kolekcija Austra.

NARCISS 2013. gada pavasara-vasaras kolekcija radīta, iedvesmojoties no baltu mitoloģijas, precīzāk, no etnogrāfiskās zīmes Austras koks. NARCISS kolekcija Austra niansēti un izsmalcināti atklāj senlatviešu ornamentālo elementu mūsdienīgā veidolā, atklāj kolekcijas autori.

Austras koks ir mītisks tēls baltu mitoloģijā, kas pastāv tikai tad, kad debesīs spīd saule, tiklīdz tā noriet, tas mirst, lai atkal no jauna atdzimtu rītausmā. Austras kokam ir zelta zari, sudraba lapas un vara saknes. Tāpēc arī NARCISS kolekciju caurvij izšūti, ornamentāli Austras koka simboli, audumi izvēlēti ar metālisku spīdumu un sudrabaini zeltainiem rakstiem. NARCISS kolekcijā Austra jaušama tikai atblāzma no tautiskā, kas tiek ietērpts izteiksmīgās, askētiski elegantās formās un papildināts ar laikmeta tendencēma atbilstošām detaļām.

NARCISS tiecas atspoguļot mitoloģiju un etnogrāfiju progresīvā nevis sentimentālā vaidā. Mūsdienu skatījumā un interpretācijā tie gūst papildus vērtību un ietekmi mūsdienu cilvēces pasaules izpratnē, uzskata kolekcijas autori.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko