Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latviešu modeli Victoria’s Secret skatē nopēta Džastins Bībers

Latvijas modele Ieva Lagūna jau otro gadu pēc kārtas izvēlēta par Victoria’s Secret skates dalībnieci un uz mēles defilējusi kopā ar tādām pasaulslavenām modelēm kā Miranda Kerra un Adriana Lima. Pagājušajā nedēļā rīkotajā skatē I.Lagūnu uz mēles nopētīja arī populārais popdziedātājs Džastins Bībers, kurš kopā ar dziedātāju Rianu un citām slavenībām piedalījās šovā un apmeklēja tā aizkulises. I.Lagūna šogad bija vienīgā modele no Baltijas valstīm, kas piedalījās skatē.

Pasaulē populārā apakšveļas zīmola Victoria’s Secret skate tika rīkota Ņujorkā. “Jūtos ļoti laimīga un ārkārtīgi pozitīvi saviļņota,” modeļu aģentūrai DANDY telefonsarunā atzina I.Lagūna. “Piedalīties šajā skatē un ar laiku kļūt par Victoria’s Secret eņģeli ir katras modeles sapnis un pagodinājums.”

Victoria’s Secret skates kastingā, kas norisinās vairākas stundas, modes skatei tiek atlasītas tikai pašas labākās pasaules topmodeles. Tiek vērtēti ne tikai katras meitenes profesionālie sasniegumi, bet arī modeles šarms un veselīgais izskats. „Šogad kastings noritēja pavisam neierastā gaisotnē,“ stāstīja latviešu modele, skaidrojot, ka īsi pirms modeļu atlases Ņujorkā plosījās viesuļvētra, atstājot miljoniem iedzīvotāju, tostarp pašu Ievu, bez elektrības, ūdens un sakariem.

„Šī kastinga diena man vienmēr paliks atmiņā,“ norādīja Ieva, atzīstot, ka uz kastinu ieradusies nepiedodami vēlu. Ierodoties kā pēdējai, visi žūrijas locekļi Ievu ievērojuši un saukuši: „Oh miss Laguna is finally here.. .Bad girl Ieva!" (Ak, miss Lagūna beidzot ir šeit… Sliktā meitene Ieva!“ – tulkojums no angļu val. – red.)

Latviešu modele uzskata, ka šī gada iznāciens ir daudz nozīmīgāks par piedalīšanos pērnā gada Victoria’s Secret skatē. „Ja viņi izvēlējās mani otro reizi, tas nozīmē, ka es mācēju sevi pierādīt pirmajā reizē un šķitu interesanta arī šī gada kolekcijas prezentēšanai. Tiešām fantastiska sajūta,“ atzina modele.

Jāpiebilst, ka 17 gadu laikā šajā šovā kopumā ir piedalījušās tikai aptuveni 150 meitenes.

Pēc šova visas modeles tika aicinātas un Victoria’s Secret afterparty. “Ballīte noteikti bija izdevusies! Katra meitene tika sagaidīta uz rozā paklāja un pavadīta uz VIP zonu. Visapkārt bija lieli ekrāni, kuros visa vakara gaitā tika rādīts nupat kā notikušais šovs,“ stāstīja I.Lagūna. „Šī nakts piederēja katrai meitenei, kas piedalījās šovā,“ uzsvēra modele, atzīstot, ka saņēmusi daudz uzlavu no ballītes dalībniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko