Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Latviete piedalījusies skaistumkonkursā Bali salā

Pirmdien no starptautiskā konkursa Miss Scuba international, kas norisinājās Indonēzijai piederošajā Bali salā, atgriezusies Latvijas pārstāve Elīna Bembere. Lai arī konkursā viņa neguva godalgotu vietu, 20 gadus vecā latviete ir priecīga par iegūto pieredzi un jaunajiem draugiem.

Tiesības piedalīties Miss Scuba International konkursā E.Bembere ieguva, pateicoties dalībai Latvijā rīkotajā konkursā Miss Diamond foto 2012, Diena.lv informēja aģentūras Miss Latvija vadītāja Inta Fogele.

Konkurss Miss Scuba International novembrī vairāku nedēļu garumā rīkots Bali salā, un tajā piedalījās dalībnieces no Taizemes, Indonēzijas, Ungārijas, ASV, Kazahstānas, Malaizijas, Mongolijas un citām valstīm.

Konkursā dalībnieces vērtētas ne tikai skaistumkonkursiem jau pierastajās kategorijās - defilēšanā, talants, komunikācijas prasmes, bet tika pārbaudītas arī meiteņu niršanas prasmes un zināšanas par ekoloģiju.

Šajā nedēļas nogalē rīkotajā konkursa finālā uzvarēja Taizemes pārstāve, otro vietu ieguva Indonēzijas pārstāve, bet trešo – dalībniece no ASV.

„Godīgi sakot, visas meitenes bija pelnījušas uzvaru,“ portālam Diena.lv sacīja E.Bembere, atzīstot, ka Taizemes pārstāve bijusi ļoti nosvērta, vienmēr mācējusi paust savu viedokli un to paskaidrot. Pats konkursa fināls esot norisinājies ļoti ātri, „nepaspēju neko aptvert“, konkursa gaitu skaidroja Latvijas pārstāve.

Viņa atzīst, ka uz Bali dodoties bija ļoti satraukusies. „Visu laiku lidostā sēdēju un raudāju. Kad atbraucu uz turieni, sāku pamazām iejusties. Beigās saaugām kā viena liela ģimene, šķiroties atkal bija jāraud,“ stāstīja E.Bembere, skaidrojot, ka viņa līdz šim piedalījusies vien Miss Diamond foto 2012 konkursā un vidusskolas skaistumkonkursā, kurā ieguvusi Vicemiss titulu.

Miss Scuba International dēļ E.Bembere arī apguvusi niršanu, ar kuru, ja būs tādas iespējas, viņa turpināšot nodarboties. „Ūdens pasaule ir kaut kas jauns,“ sacīja skaistumkonkursa dalībniece.

Pēc atgriešanās Latvijā no Bali E.Bembere neplānojot piedalīties jaunos skaistumkonkursos, jo jāveltot laiks mācībām - viņa apgūst farmāciju Rīgas 1.medicīnas koledžā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko