Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Muzikālā apvienība Neaizmirstulītes izdod jaunu dziesmu kopā ar video 60-to gadu noskaņās

Baudot saulainākā gadalaika pilnbriedu un vieglprātīgo sajūtu gaisā, vokāli instrumentālais ansamblis Neaizmirstulītes ieskaņojis savu šīs vasaras melodiju.

Neaizmirsti mani ir muzikālās apvienības oriģināldziesma, kuras mūzikas autore ir Laura Leontjeva, vārdus sarakstījis Eduards Plankājs, dziesmas aranžiju un ieskaņojumu veidojis Kaspars Ansons, video Valdis Krūmiņš. Paši mūziķi to raksturo kā "naivi romantisku jaunu meiteņu stāstu par satikšanos, kurā nav drāmas - ir tikai patīkamas atblāzmas 60-to gadu stilā".

Vokāli instrumentālais ansamblis Neaizmirstulītes ikdienā atskaņo latviešu, kā arī ārzemju komponistu 60-to un 70-to gadu melodijas, taču šoreiz ansamblis radījis dziesmu, kas ļauj iejusties šajā laikā, izjūtot arī nelielu mūsdienu noskaņu.

Dziesmas video versijā grupa tērpusies oriģinālos tā laika tērpos, Vestienas un Saulkrastu pusē izdzīvojot to atmosfēru, kas radusies no vecāku un vecvecāku stāstiem par romantiskajiem randiņiem, kā arī piedzīvojumiem viņu jaunības laikā. Video filmas galvenā varoņa tēlā iejuties Dāvis Matskins no rock'n'roll grupas Keksi.

 

Top komentāri

Ra
R
Dziesma ir feina. Bet video... 60tie nenozīmē tikai drēbes un frizūras, bet arī 60to gadu kino kadra kultūra. Autoram pirms filmēšanas būtu bijis vērtīgi paskatīties kaut vai latviešu kino klasiķu fimas - Purva bridējs, Kapteiņa Enriko pulkstenis, Noktirne u.c.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko