Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Nāk klajā ar jaunu Mārtiņa Freimaņa dziesmas Mani Strazdi ierakstu

7.februārī, pieminot mūžībā aizgājušā dziesminieka Mārtiņa Freimaņa dzimšanas dienu, publiskots vēl līdz šim nedzirdēts dziesmas Mani Strazdi ieraksts.

Singla ieraksts ir aizsākts 2010. gada vēlā rudenī producenta Alda Zaļūksna (Midis) studijā un pabeigts neilgi pirms šā gada Mārtiņa dzimšanas dienas svinībām, informēja grupas Tumsa mūziķi.

Dziesmas Mani strazdi ieraksta tapšanā piedalījušies mūziķa draugi un kolēģi: Midis (havajiešu ģitāra, ģitāra perkusijas, metalafons, taustiņi un aranžējums), Juta Bērziņa (stīgu partiju aranžējums un čels), Kristīne Zeltkalne-Voika (visas vijoļu partijas) un Valters Frīdenbergs (fona balss), kā arī pats dziesmas autors Mārtiņš Freimanis (vokāls un klavesīns).

Lai vizuāli bagātinātu dziesmas skanējumu, kino studija Screen Vision sadarbībā ar Tumsa Music, Kaupu filma un citiem atbalstītājiem ir izveidojusi dziesmai Mani strazdi videoklipu. Tā idejas autors un režisors ir Kristians Luhaers (Screen Vision), producents Mareks Bērents (Tumsa Music).

Dziesmas pirmie publiskie pirmatskaņojumi un videoklipa pirmizrāde 7.februārī notiks pasākuma cikla [Ie]vērojot klusumu koncertos (cikla noslēguma koncertā plkst.20.00 un papildkoncertā plkst.17.00), kas tiks rīkoti Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē un kuros tiks svinēta mūziķa dzimšanas diena.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko