Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Natālija Portmane kravā somas, lai pārvāktos uz Franciju

Holivudas aktrise Natālija Portmane, sekodama sava vīra karjeras izagusmei, drīzumā pārvāksies no Ņujorkas uz dzīvi Parīzē, ziņo ārzemju mediji. Kā zināms, aktrises vīrs un filmas Melnais gulbis (Black Swan) horeogrāfs Benžamēns Milpjē 2014.gada rudenī pārņems Parīzes Operas baleta direktora pienākumus.

B.Milpjē presē atzinis, ka viņam līdzi uz Francijas galvaspilsētu pārvāksies arī viņa sieva kopā ar dēlu Alepu.

„Tas nav nekas sarežģīts, mēs pārceļamies uz dzīvi Parīzē. Es nebraukšu bez ģimenes – nē, nē, tā tas nebūs, tas ir ģimenes lēmums,“ izdevumam Inquirer atzinis B.Milpjē. „Tā ir lieliska iespēja dzīvot Parīzē pēc 20 Ņujorkā pavadītiem gadiem,“ sacīja jaunais Parīzes Operas baleta direktors, atklājot, ka viņš vēlas pēc iespējas ātrāk Francijas galvaspilsētā sameklēt savai ģimenei mājokli.

Pārcelšanās uz Parīzi nenozīmējot, ka N.Portmane atteiksies no savas karjeras, sacīja B.Milpjē. „Tas, ka viņa būs Francijā, neatturēs no piedalīšanās projektos, kas tiks īstenoti ārpus Francijas, tāda ir viņas karjeras daba,“ sacīja horeogrāfs.

„Eiropā ir lieliski filmu veidotāji, un kāpēc lai neiedomātos, ka mūsu abu karjeras varētu koncentrēties uz Eiropas projektiem,“ uzsvēra B.Milpjē.

Jāpiebilst, ka pirmā N.Portmanes lielā debija uz kinoteātru ekrāniem bija kinolente Leons (Leon), kas tapa franču režisora Lika Besona virsvadībā. 12 gadu vecumā jaunajai aktrisei bija jāpavada laiks Parīzē, lai viņa spētu iejusties lomā, turklāt N.Portmane arī veltīja laiku franču valodas apgūšanai.

B.Milpjē un N.Portmane satikās drāmas Melnais gulbis filmēšanas laikā. 2011.gadā aktrise laida pasaulē dēlu, bet pagājušajā vasarā pāris salaulājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko