Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Noskaidroti Ghetto Dance Winter Edition labākie ielu dejotāji

Sestdien Sapņu Fabrikas telpās notiekošajā deju pasākumā Ghetto Dance Winter Edition 2013 tika noskaidroti labākie ielu dejotāji. Laureātu godā tika gan pašmāju dejotāji, gan ārvalstu viesi, informēja sacensību rīkotāji.

Pasākumā galvenais uzsvars un kulminācija bija sacensības Breaking 2vs2 kategorijā. Šajā disciplīnā labākie izrādījās dejotāji Stoballov&Beetle (Zames Crew) no Kaļiņingradas (Krievija), kas ieguva tiesības pārstāvēt Baltijas reģionu prestižākajā Rietumpolijas breika deju čempionātā What You Got.

Labākais Latvijas breika dejotājs (bboy) no Latvijas, pēc žūrijas domām, izrādījās An-Juicy (Depils Originals) no Daugavpils. Viņš balvā ieguva VIP braucienu uz prestižajām Red Bull BC One Baltic Cyper sacensībām Igaunijā.

All Style 3vs3 finālā sacentās pašmāju Jam Crew un komanda МЫ, kas tika nokomplektēta pasākumā uz vietas no triju valstu dejotājiem.

Starptautiskā komanda šajā kategorijā izrādījās spēcīgāka – tās sastāvā pašmāju dejotāja Peppi, lietuviešu dejotājs Paper, kurš iepriekšējās Ghetto Dance sacensībās bija žūrijas sastāvā, un viena no atpazīstamākajām breika dejotājām Krievijā – Tanya no Maskavas.

Otro reizi Latvijā notika sacensības disciplīnā Krump 1vs1, un jau otro reizi uzvaras laurus plūca Babe Girl Grime no Igaunijas, kas sevi pārliecinoši pierādījusi šajā kategorijā kā labākā dejotāja Baltijas reģionā. Viņa saņēma iespējau doties uz SDK Europe deju nometni Čehijā.

Showcase kategorija šajās sacensībās patīkami pārsteidza ar dancehall deju stila izmantošanu priekšnesumos, atzina sacensību rīkotāji. Uzvarētāji šajā disciplīnā kļuva VDS no Latvijas.

Ghetto Dance Winter Edition 2013 uzvarētāji:

„Breaking 2vs2”

1. Stoballov&Beetle (Zames Crew / Krievija)

„All Style 3vs3”

1. МЫ (Paper / Lietuva, Peppi / Latvija, Bgirl Tanya / Krievija)

„Krump 1vs1”

1. Babe Girl Grime (Igaunija)

„Showcase”

1. VDS (Latvija)

Ghetto Dance pasākumi jau divus gadus tiek organizēti projekta Ghetto Games ietvaros. Šis pasākums ir kļuvis par ielu kultūras un sporta kustības Ghetto Games nozīmīgu sastāvdaļu, apvienojot gan Latvijas, gan citu valstu jauniešus. Iepriekšējos gados šajā pasākumā tikušas pārstāvētas tādas valstis kā Lietuva, Igaunija, Krievija, Baltkrievija, Polija, Nīderlande, Anglija, Norvēģija un Vācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko