Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Parisa Hiltone dzimšanas dienu nosvinējusi slēpojot

Realitātes šovu slavenība Parisa Hiltone šajā nedēļas nogalē nosvinējusi savu 32.dzimšanas dienu. Gaviļniece jubileju vērienīgi atzīmējusi visu nedēļas nogali, dodoties ar draugiem slēpot uz Taho ezera apkaimi, kā arī atklājot jauno Peek Tahoe klubu. Priecīgās svinības aizēnojusi trauma, ko slēpojot guvis slavenības jaunais draugs, 21 gadu vecais spāņu modelis Rivers Vīperi – viņa kājai ārstiem nācies uzlikt 19 šuves.

Pašu dzimšanas dienas vakaru Parisa sagaidījusi mājās divvientulībā ar Riveru. „Tikko atlidoju no Losandželosas. Nevaru vien sagaidīt, ka mājās varēšu spēlēties ar saviem suņukiem un skatīties gultā filmas ar Riveru Vīperi,“ P.Hiltone paziņoja sociālajā tīklā Twitter.

Hiltonu dzimtas atvase nemitīgi apmeklē dažādas ballītes, svinīgus pasākumus un modes skates. Būdama pazīstama sabiedrības dāma un pievēršot ārkārtīgi daudz uzmanības savam apģērbam, dizaineru apģērba mīļotāja nesen nākusi klajā arī ar savu aksesuāru kolekciju. 

Jūsu uzmanībai piedāvājam ielūkoties fotogalerijā, kurā iemūžinātas Parisas Hiltones piedalīšanās dažādos publiskos pasākumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko