Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Pasaulē platāko gurnu īpašniece jūtas seksīga

Mikela Rufineli lepojas ar to, ka ir kļuvusi par pasaulē platāko gurnu īpašnieci. 40 gadus vecās četru bērnu mātes gurnu apkārtmērs sasniedz teju divarpus metrus. 

1,62 metrus garā sieviete sver 190 kilogramus un ik dienu uzņem 3000 kalorijas, kas palīdz uzturēt viņas "figūru". Mikela apgalvo, ka pie viņas neparastā gurnu apmēra vainojamas četras grūtniecības. Pieņemties svarā sieviete sāka 22 gadu vecumā pēc pirmā dēla Andrjū piedzimšanas. Turpmāko triju grūtniecību rezultātā viņas gurnu apkārtmērs burtiski eksplodēja.

Sieviete vairākkārt centās ievērot diētas, lai zaudētu liekos kilogramus, bet tagad ir samierinājusies ar savu neparasto ārieni un pat apgalvo, ka ir priecīga par saviem gurniem, kuru uzturēšana formā prasa ne mazums pūļu. Tā, kā Mikela nevar nodarboties ar skriešanu, viņa regulāri apmeklē ūdens aerobikas nodarbības.

Mikela arī atklāj, ka viņas vīram sievietes figūra liekas seksīga un abu seksuālā dzīve ir fantastiska. "Nav tādas pozas, kurā mēs nespētu mīlēties. Viņš katru dienu man saka, ka esmu skaista. Vīriešiem nepatīk kārnas meitenes, viņiem sievietēs patīk smilšu pulksteņa formas".

Sieviete dzīvo Losandželosā un studē psiholoģiju, bet piepelnās strādājot par modeli interneta portālā, kas veltīts "lielām sievietēm". 

"Es nevēlos kļūt vēl lielāka, bet es arī nevēlos zaudēt savas formas. Es izskatos lieliski. Es ceru, ka ar savu piemēru varu iedvesmot sievietes priecāties par savu ārieni, neatkarīgi no tā, cik tievas viņas ir", saka pasaulē lielāko gurnu īpašniece. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko