Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Pazīstamas interjera dizaineres un stilistes palīdzēs atjaunot bērnudārzus

Labdarības projektā, kura ietvaros tiks atjaunoti interjeri 10 Latvijas bērnudārzos, piedalīsies arī vairākas sabiedrībā zināmas interjera dizaineres un stilistes - Anna Butele, Zane Tetere, Santa Vanaga un Santa Bindemane. Projekta dalībnieces veidos skices bērnudārzu pārvērtībām, kuras apņemsies īstenos paši remontdarbu iniciatori. 

"Drīz manas meitas ies bērnudārzā, tāpēc man ir svarīgi, lai viņas tajā būtu laimīgas un justos harmoniski. Nenoliedzami to ietekmē arī telpas interjers, kurā bērni atrodas, tāpēc labprāt piekritu piedalīties šajā projektā, lai palīdzētu bērniem radīt šādu vidi," atzina projektā iesaistītā dalībniece Santa Vanaga, kura audzina divarpus gadus veco Annu un 10 mēnešus veco Elzu un strādā par mēbeļu salona Kate dizaineri. 

Šogad projektam pievienojusies arī arhitekte Zane Tetere, kas pazīstama kā restorānu Hospitālis, Mad House, Index Cafe, Bonēra un Merlins, kā arī klubu Pērle un Piens interjera koncepciju autore. 

Interjera risinājumus bērnudārziem sola izstrādāt arī dizainere Anna Butele, kura veidojusi interjeru Palladium koncertzālei, krīzes centram bērniem Dardedze un citiem objektiem. 

Interjeristēm pievienosies arī bērnu modes stiliste, laikraksta Diena pielikuma Mini Diena redaktore un bloga Kids Gazette autore Santa Bindemane.

Projektam Nāk draugi izkrāsot bērnību! var pieteikties ikviens, kurš vēlas uzlabot sava bērnudārza stāvokli un ir gatavs aktīvi piedalīties remontdarbu veikšanā. Darbi būs jāveic vecākiem un bērnudārzu darbiniekiem pašu spēkiem, bez algota darbaspēka piesaistīšanas, izmantojot Caparol firmas materiālus un BN Kurši piešķirtos instrumentus, informēja projekta organizatori.

Pērn projekta ietvaros no 141 pieteiktajiem bērnudārziem kosmētiskais remonts iekštelpās, fasāžu un bērnudārziem piederošo ēku remonts tika veikts 15 bērnudārzos dažādos Latvijas reģionos. 

Lai piedalītos konkursā, pretendentiem jāraksta pieteikuma vēstule, motivējot konkrētā bērnudārza remonta nepieciešamību, norādot radošo pārvērtību ieceri, kā arī ietverot darba iniciatīva grupas, kas šos remontdarbus veiks, aprakstu.

Pieteikumi līdz 30. aprīlim jānosūta uz uzņēmuma Caparol Baltica biroju Mellužu ielā 1, Rīgā, LV-1067, vai arī jāsūta uz e-pastu: [email protected], adresējot konkursam Nāk draugi izkrāsot bērnību!

Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti 11.maijā, bet konsultācijas par veicamajiem remontdarbiem un materiālu piegāde izvēlētajiem bērnudārziem notiks līdz jūnija sākumam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko