Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Princis Viljams ved Ketrīnu atpūsties uz Mistikas salu Karību jūrā

Princis Viljams nolēmis palutināt savu sievu Ketrīnu, dodoties ceļojumā ar viņu, kā arī Ketrīnas vecākiem Maiklu un Kerolu uz Mistikas salu Karību jūrā. Pēc pirmajiem grūtniecības mēnešiem, kuru laikā Ketrīna jutās slikti grūtniecības toksikozes dēļ, Kembridžas grāfiene tiktāl atspirgusi, ka varējusi mērot garo pārlidojumu.

„Gan Viljams, gan Keita cerēja, ka viņas pašsajūta neatturēs viņu no astoņu stundu ilgā lidojuma uz Barbadosu un pārlidojumu uz Mistikas salu. Pirms mēneša šāds ceļojums nebūtu iedomājams, tāpēc tā ir skaidra zīme, ka viņa ir atkopusies,“ izdevumam The Sun pavēstījis kāds karaļnama ģimenei tuvs pārstāvis.

Savulaik uz Mistikas salu, no svešinieku un nevēlamu viesu klātbūtnes pasargāto privātīpašumu, karalienes Elizabetes II jaunāko māsu Mārgaretu atvilināja lords Glenkoners, kurš britu karaļnama pārstāvei uzdāvināja zemi, uz kuras princese vēlāk uzbūvēja villu. Uz šo villu, būdama jau šķirtene, Mārgareta veda savu mīļāko Rodiju Levelainu. Vēlāk gan villa tika pārdota, lai iegādātos „pieejamāko“ atpūtas namu Francijā, kurā ironisku apstākļu sakritības dēļ, prinča Viljama sievu Ketrīnu, sauļodamies bez krūštura, iemūžināja paparaci.

Princis Viljams un Ketrīna Mistikas salā līdz šim atpūtušies vairākkārt – pēdējo reizi pāris šajā salā kopā ar Midltoniem atzīmēja Ketrīnas mammas, Kerolas 57.dzimšanas dienu. Toreiz ģimene uz salas apmetās Auroras villā, kuras nedēļas īre izmaksā 19 000 ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko