Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Psy cer pielikt punktu Gangnam style atskaņošanai, sacerot jaunu singlu

Dienvidkorejas dziedātājs Psy nolēmis pielikt punktu visā pasaulē popularitāti ieguvušā megahita _Gangnam Style _atskaņošanai. Viņš nolēmis pievērsties jauna singla sacerēšanai un pēc iespējas izvairīties no Gangnam style atskaņošanas koncertos, Psy atklājis intervijā MTV.

Dziedātājs gadu mijā uzstājies vienā no centrālajiem Jaungada sagaidīšanas pasākumiem ASV – Ņujorkas Taimskvērā. „Būt Taimskvērā Jaungadu sagaidot ir ļoti īpaši – tā ir pati lielākā skatuve pasaulē, plus šī ir arī mana dzimšanas diena, tāpēc ar visu šo es varētu likt punktu Gangnam Style,“ mūziķis atzinis intervijā MTV. „Padomājiet paši, kā vēl labāk to izbeigt? Šī ir mana lielākā un visnozīmīgākā dzimšanas diena,“ sacīja Psy jeb īstajā vārdā Parks Džaesangs. Viņš gan vēlāk piebildis, ka 2013.gadā droši vien šad un tad viņam tomēr nāksies atskaņot Gangnam style dažādos pasākumos. Psy 31.decembrī palika 35 gadi, un mūziķis atzinis, ka ir gatavs jaunam posmam savā karjerā – darbam pie jaunas dziesmas.

Kā zināms, dienvidkorejas dziedātāja Psy hīts Gangnam Style interneta vietnes YouTube vēsturē kļuvis par pirmo videoklipu, kas skatīts vairāk kā miljards reižu. Mediji ziņo, ka, pateicoties Gangnam style popularitātei, dziedātājs mēnesī saņemot miljoniem dolāru lielus ienākumus.

„Es nedomāju, ka ar kādu sadarbošos, līdz pabeigšu darbu pie jaunā singla, un tas vēl nav pabeigts. Taču es domāju sarakstīt to pats, lai varētu pierādīt, ka to pašu varu izdarīt vēlreiz,“ dziedātājs pavēstījis MTV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko