Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pussy Riot dalībniecei piedāvā fotografēties kailai žurnāla Playboy vākam

Žurnāla Playoboy Ukrainas izdevuma pārstāvji piedāvājuši huligānismā apsūdzētās pankroka grupas _Pussy Riot _dalībniecei Nadeždai Tolokoņņikovai nofotografēties kailai izdevuma vākam, ziņo Krievijā iznākošais laikraksts Izvestia. “Mūsu lasītāji aktīvi darbojas sociālajos tīklos, kuros _Pussy Riot _meitenes pēdējo mēnešu laikā kļuvušas par galvenajām varonēm.

Mēs raugāmies uz Nadeždu Tolkoņņikovu kā mākslinieci un uzskatām, ka viņas parādīšanos uz Playboy Ukraina vāka lasītāji novērtēs labvēlīgi. Savukārt mans vietnieks sapņo ar Nadeždu apprecēties,” atzinis žurnāla galvenais redaktors Vlads Ivaņenko. Lai arī šobrīd pārrunas par iespējamo foto sesiju esot apstājušās, redakcija plāno pankroka grupas dalībnieci uzrunāt atkārtoti, ja vien 17.augustā, kad tiks pasludināts spriedums _Pussy Riot _lietā, N.Tolkoņņikovai netiks piespriests cietumsods. Jāpiebilst, ka daļa žurnāla Playboy Ukraina materiālu tiek radīti Krievijā, kur top arī žurnāla vākam paredzētās foto sesijas ar Krievijas sabiedriskajā dzīves personībām, mūziķēm un aktrisēm. Piemēram, uz žurnāla vāka kaila pozējusi ne tikai Krievijas televīzijas žurnāliste un blogere Ksenija Sobčaka, bet arī citas sabiedrībā pazīstamas dāmas. Žurnāls turklāt ievēro principu, ka žurnāla vāka modeles pozē par brīvu un par bildēm honorāru nesaņem. V.Ivaņenko atzina, ka labprāt uz Playboy Ukrainas izdevuma_ _vāka vēlētos redzēt arī feministu organizācijas Femen dalībnieču fotogrāfijas, taču ar viņām esot grūti sazināties, jo viņas “vai nu braukā pa pasauli, vai arī aiztur policija”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko