Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Radušās aizdomas, ka Kristenas Stjuartes dienesta romāns bijis publicitātes triks

Holivudas aktrises Kristenas Stjuartes un precētā režisora Rūperta Sendersa romāns, kas izraisījis lielu rezonansi medijos, ticis inscenēts, šādu viedokli pauduši vairāki ārzemju preses izdevumi un portāli.

Šīs teorijas rašanos veicinājušas arī ziņas par to, ka, visticamāk, K.Stjuartes bijušais draugs Roberts Patisons nolēmis salabt ar aktrisi un atjaunot attiecības. Mediji apgalvo, ka skandāls ir mākslīgi radīts ar mērķi veicināt visu iesaistīto pušu atpazīstamību.

Kā zināms, tikai nesen, pateicoties kādas romantiskās tikšanās nejauši iemūžinātajiem fotoattēliem, ko publicēja izdevums US Weekly, atklātībā nāca K.Stjuartes dēka ar precēto filmas Sniegbaltīte un mednieks režisoru. Pēc fotogrāfiju publicēšanas K.Stjuarte atvainojās savam draugam – Krēslas sāgas aktierim Robertam Patisonam – ka viņu krāpusi. R.Patisons visu pārdzīvojis daudz sāpīgāk, tāpēc nolēmis savu draudzeni pamest. 23 gadus vecās aktrises rīcība presē tika plaši nosodīta, jo viegli pēc šī dienesta romāna neklājās arī R.Sendersam, kura attiecības ar sievu Libertiju Rosu likumsakarīgi piedzīvoja krīzi.

Vispirms interneta vietnē YouTube tika publicēts video, kurā tā autors salīdzināja vairākas K.Stjuartes un R.Sendersa slepenās tikšanās fotogrāfijas ar citiem fotouzņēmumiem, kas tapuši dažādos prezentācijas pasākumos. Videoklipa autora veiktā analīze vedināja uz domām, ka romantiskās tikšanās fotogrāfijas, iespējams, nav autentiskas un uzlabotas ar attēlu koriģējošās datorprogrammas Photoshop palīdzību. Proti, bildēs K.Stjuarte attēlota daudz garāka, nekā ir dzīvē. Videoklipa autori arī apgalvoja, ka ir atraduši K.Stjuartes un R.Sandersa iespējamo tikšanās vietu, taču fotogrāfijās vairākas lietas no minētās apkaimes – piemēram, krūmi un koki – tikuši koriģēti ar datorprogrammu.

“Tas likās pārāk aizdomīgi, ka aktrise, kura spējusi savas četrus gadus ilgušās attiecības ar Robertu Patisonu paturēt noslēpumā, varēja būt tik neuzmanīga,” apsūdzētāju pūlim nolēma pievienoties arī izdevums The Huffington Post.

“Holivudā ir tikai pāris lietas, ko nekontrolē reklāmaģenti, tāpēc nav brīnums, ka konspirācijas teoriju piekritēji tic, ka fotogrāfijas ir viltotas un viss krāpšanas skandāls bija tikai publicitātes pasākums,” uzsvēra izdevums.

“Jau no paša sākuma man radās aidzomas, ka viss skandāls ir tikai publicitātes triks, kurš radīts kādā Holivudas mārketinga radošās tikšanās laikā ar mērķi palīdzēt visu iesaistīto pušu karjerām, sākot no Kristenas Stjuartes un Roberta Patisona līdz pat Rūpertam Sendersam un, jā, Libertijai Rosai,” apgalvo arī portāla Crushable autore Dženi Maiere.

Viņa uzsver: “Tagad ne tikai parasti cilvēka zina, kas ir Rūperts Senderss un Libertija Rosa, bet viņi ir saņēmuši jaunu scenāriju piedāvājumus, darbus un visu, ko vien Holivudas ģimene var vēlēties.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko