Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Raselam Krovam romāns ar Billija Džoela bijušo sievu

Aktieris Rasels Krovs, kura laulība šogad piedzīvojusi krīzi, manīts mīlināmies ar kādu jaunu dāmu – mūziķa Billija Džoela bijušo sievu Keitiju Lī, vēsta ārzemju mediji.

Kā zināms, tikai nesen R.Krovs un viņa sieva Daniela Spensere paziņoja, ka nolēmuši šķirt savu laulību. Lai arī sākotnēji likās, ka aktieris darīs visu, lai glābtu attiecības ar savu sievu, viņš šomēnes ticis vairākkārtīgi manīts kādas jaunas dāmas – 31 gadu vecās televīzijas personības un restorānu kritiķes Keitijas Lī sabiedrībā.

R.Krovs un restorānu kritiķe manīti kopā mīlinamies un apkampjamies pie kamīna vienā no Ņujorkas Grīnvičas viesnīcas zālēm, ziņo izdevums New York Post. Kā pavēstījis viens no izdevuma intervētajiem aculieciniekiem, pāris intensīvi flirtējis un nav varējis „ viens no otra atraut acis “.

Austrāļu aktieris Ņujorkā šobrīd filmējas jaunajā kinolentē A Winter’s Tale kopā ar īru aktieri Kolinu Farelu. „Keitija ir redzēta kopā ar Raselu,“ New York Post apstiprinājis kāds no aktiera draugiem.

Jāpiebilst, ka K.Lī un B.Džoela laulība tika šķirta 2009.gadā, mūziķim šī bija jau trešā šķirtā laulība, bet K.Lī – pirmā. Savukārt R.Krovs un D.Spensere par savu deviņus gadus ilgās laulības šķiršanu paziņoja šī gada oktobrī. Šie jaunumi pārsteiguši daudzus, jo abu laulība tika uzskatīta par vienu no stabilākajām šovbiznesā.

Kā galvenais iemesls, kādēļ pāris nolēmis šķirties, minēta R.Krova aizņemtība. Pēdējā gada laikā aktieris ārkārtīgi maz laika pavadījis kopā ar savu 43 gadus veco sievu un diviem dēliem - astoņus gadus veco Čārlzu un sešus gadus veco Tenisonu, jo filmējies vairākās kinolentēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko