Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Renovācijas atbalstam pieteiktas pirmās 17 mājas; rit otrā kārta

Pirmajā pieteikšanās kārtā daudzdzīvokļu māju siltināšanas atbalstam no Eiropas Savienības (ES) struktūrfondiem Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūrā (BEMVA) saņemti 17 iesniegumi. Līdz 15.jūnijam BEMVA gaida otrās atlases kārtas projektu iesniegumus.

Vislielāko interesi pirmajā pieteikšanās posmā izrādījuši Vidzemes un Rīgas reģioni, iesniedzot atbilstīgi sešus un piecus projektu pieteikumus, Dienu informēja BEMVA. No Kurzemes un Latgales iesniegti pa trim projektu pieteikumiem.

BEMVA speciālisti sākuši vērtēt projektu pieteikumus pēc kvalitātes, administratīvajiem un finansējuma piešķiršanas kritērijiem. Pirmās atlases kārtas rezultāti būs zināmi līdz 14.jūnijam. Kā skaidro BEMVA ES struktūrfondu ieviešanas departamenta Projektu ieviešanas nodaļas vadītājs Andris Strods, aģentūras mājaslapā publicētajā vērtēšanas laika plānā projektu pieteicēji pēc piešķirtā identifikācijas numura var uzzināt, kad viņu iesniegums tiek izskatīts. Lēmums, piešķirt vai nepiešķirt valsts atbalstu, tiks paziņots katram iesniedzējam individuāli. Pēc tam akceptēto projektu iesniedzējiem vēl būs 30 dienas laika, lai precizētu BEMVA speciālistu norādītos pieteikuma punktus. Kad tas būs veiksmīgi izdarīts, BEMVA noslēgs līgumu ar projekta iesniedzēju, un visa informācija par konkrēto projektu tiks ievietota aģentūras mājaslapā.

Trešā pieteikšanās kārta renovācijas atbalstam notiks no 16.jūnija līdz 16.jūlijam, ceturtā — no 17.jūlija līdz 17.augustam. Ja nauda paliks pāri, BEMVA rīkos papildu pieteikšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko