Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Reperis Gutuss piedāvā singlu Uz pareizā ceļa

Pašmāju hip hop izpildītājs Gutuss (īstajā vārdā Andris Gutāns) saviem klausītājiem piedāvā jaunu singlu Uz pareizā ceļa, kura ierakstā piedalījises arī dziedātājs Ivo Grīsniņš Grīslis.

Pirms pāris gadiem no Aizkraukles krastiem nākušais pašmāju hip hop žanra izpildītājs Gutuss uzsāka sadarbību ar ierakstu un producentu apvienību DoStudija. Šī gada martā DoStudija un Gutuss, turpinot sadarbību, nākuši klajā ar jaunu singlu Uz pareizā ceļa. Dziesmai tapis arī videoklips, pie kura veidošanas darbojies Gutuss, Rolands Sīpols, Liene Muciņa, Toms Elnionis un Kristaps Birmanis.

„Katrs cilvēks gan jau savā dzīves gājumā atduras pie atziņas, ka to ceļu, kuru ieminis, vairs nevar turpināt, ja grib dzīvē sasniegt augstākus mērķus,“ dziesmas būtību skaidroja Gutuss. „Ir pareizi jāsadala prioritātes, un dzīve beigās parāda, kam tu esi svarīgs un, kuriem cilvēkiem vari uzticēties,“ pauda reperis.

Singls Uz pareizā ceļa tiks iekļauts Gutusa jaunajā albumā, kurā tiks apkopota mūziķa pēdējo 15 gadu daiļrade un izdošana iecerēta tuvākajā laikā. Precīzu izdošanas datumu reperis nevēlas vēl atklāt. Albums top sadarbībā ar Rolandu Sīpolu jeb Domino, kurš aranžējis lielāko daļu plates dziesmu.

Gutuss pied. Ivo Grīsniņš Grīslis - Uz pareizā ceļa from DoStudija on Vimeo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko