Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Riana atkal kopā ar kausli Krisu Braunu

Popdīva Riana atklājusi, ka satiekas ar dziedātāju Krisu Braunu, kurš joprojām izcieš nosacītu sodu par viņas piekaušanu 2009.gadā.

Ārvalstu mediji jau vairākus mēnešus baumo par Rianas un Brauna attiecību atjaunošanu, un abi mūziķi novembrī pat izlaida kopīgu dziesmu Nobody's Business.

"Es sapratu, ka vissvarīgākā man ir pašas laime," barbadosiešu dziedātāja teica intervijā žurnālam Rolling Stone. "Un es negribēju, lai kāda cita viedoklis to traucētu. Pat ja tas nav pareizi, tā ir mana kļūda."

"Pēc spīdzināšanas vairāku gadu garumā, kad biju dusmīga un drūma, tagad es labāk dzīvoju patiesi un samierinos ar apkārtējo reakciju. Es to varu paciest," paziņoja 24 gadus vecā Riana.

2009.gadā Brauns atzina savu vainu Rianas piekaušanā. Viņam tika piespriests piecus gadus ilgs nosacīts sods, sabiedriskie darbi un aizliegums tuvoties dziedātājai.

Tomēr augustā emocionālā intervijā ar televīzijas personību Opru Vinfriju Riana atklāja, ka viņu un Braunu saistot "ļoti tuva draudzība" un ka viņa Braunu joprojām mīlot.

"Jūs redzat mūs kopā un domājat, ka visu zināt," viņa sacīja. "Taču tagad viss ir citādi. Mūsu starpā vairs nav tādu strīdu. Mēs izrunājamies un novērtējam viens otru."

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļas nogalē 23 gadus vecais Brauns iekūlās vēl vienā kautiņā ierakstu studijas stāvvietā Losandželosā. Policija apstiprināja, ka cietušais dziedātājs Frenks Oušens vēloties, lai Brauns tiktu saukts pie atbildības, tomēr prasību tiesā neesot iesniedzis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko