Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Rīgā sāk filmēt Krievijas un Latvijas kopražojuma filmu Tantiņas

Svētdien, 20.janvārī Rīgā sākusies Krievijas un Latvijas kopražojuma mākslas filmas _Tantiņas (Tjotuški) _uzņemšana. Jaunajā kinolentē filmēs gan Krievijas kino un teātra zvaigznes Jekaterina Vasiļjeva, Alberts Filozofs, Mihails Jefremovs, Kamils Larins, gan arī Latvijā pazīstamie aktieri Ivars Kalniņš un Mirdza Martinsone, Rīgas M.

Čehova krievu teātra jaunais aktieris Andrejs Možeiko, epizodēs pat piedalās spēkavīrs Raivis Vidzis, informēja Iveta Dortāne, producentu kompānijas Forma Pro films pārstāve. Filmas uzņemšanu īsteno latvijas producentu kompānija Forma Pro films un Krievijas kompānija Trogir Prodakšn.

Filma Tantiņas ir iecerēta kā liriska Ziemassvētku komēdija, kurai taps televīzijas un kinoteātru versija. Skatītāji klinolenti varēs skatīt 2013.gada beigās - tieši pirms Jaunā gada.

"Projekta sensācija - pirmoreiz vienā filmā filmējas trīs pārstāvji Jefremovu aktieru dinastijas: tēvs Mihails Jefremovs un viņa abi dēli - Ņikita Jefremovs (Mīlestība ar akcentu, Pelnrušķīte, Mana brīnišķīgā aukle) un Nikolajs Jefremovs (Baltā gvarde, M.U.R),“ pavēstīja filmas Latvijas producents Igors Proņins.

Filmas režisors Aleksandrs Kananovičs no Baltkrievijas līdz šim kļuvis pazīstams ar tādām filmām kā Mīlestība kā nelaimes gadījums, Apprecēties ar ģenerāli, Upei ir divi krasti un citām.

"Ziemassvētki un Jaunais gads vairumam cilvēku ir vieni no mīļākajiem svētkiem tāpēc, ka nesaistās ar vēsturiskiem notikumiem un datumiem, tie vienkārši ir laba noskaņojuma un cerību svētki, laiks, kad viss it kā sākas no jauna," komentēja filmas režisors Aleksandrs Kananovičs. " Bet kāds gan var būt labs noskaņojums bez mīlestības, brīnumiem, burvestībām un bez jauka Ziemassvētku stāsta!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spāņu oruho

Arī spāņiem ir savs vīnogu spiedpalieku brendijs – aguardiente de orujo jeb, vienkārši sakot, oruho.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko