Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Rīgā starptautiskās deju sacensībās cīnīsies par balvu 10 000 eiro vērtībā

No 5.maija līdz 14.jūlijam Rīgā norisināsies starptautiska mēroga deju konkurss Best Dance Show 2012, kura ietvaros deju mākslas amatieri, dejojot salsu, Argentīnas tango un moderno džezu, sacentīsies par galveno balvu 10 000 eiro apmērā. 

Šajā konkursā ir iespēja piedalīties ikvienam deju pārim vai dejotāju grupai no Eiropas, Baltijas, NVS valstīm un Krievijas, neatkarīgi no profesionālās sagatavotības līmeņa, stāža un piederības kādam konkrētam deju klubam vai asociācijai, norāda konkursa organizatori - Deju mākslas amatieru un profesionāļu asociācija, aicinot konkursa dalībniekus pieteikties sacensībām no 21.aprīļa līdz 19.maijam. 

Bērnu vecuma grupā dalībniekiem jābūt vismaz astoņus gadus veciem, pieaugušo – vismaz pilngadīgiem. Detalizēts konkursa nolikums atrodams oficiālajā konkursa interneta vietnē www.bestdanceshow.eu.

Konkursa atlases kārtas notiks 5.maijā un 2.jūnijā, un tajās žūrija vērtēs dalībnieku deju paraugdemonstrējumus izvēlētajā nominācijā, iespēju piedalīties konkursa finālā piešķirot trīs labāko dejotāju pāriem katrā nominācijā. Pats konkursa noslēguma šovs galvaspilsētā notiks 14.jūlijā Olimpiskajā Sporta centrā. 

Žūrija vērtēšanā izmantos starptautiski atzīto skating sistēmu un vērtēs katru priekšnesumu sekojošās kategorijās – priekšnesuma mākslinieciskais izpildījums, oriģinalitāte, tērpi, izpildījuma tehnika, atbilstība muzikālajam pavadījumam un priekšnesuma sižetam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Garie, īsie un citi

Bāra valoda arī mūsdienās joprojām galvenokārt ir angļu. Kokteiļu nosaukumi ne vienmēr tiek tulkoti, jo nosaukums pats par sevi jau ir informācija par dzēriena izcelsmi. Ja kokteilis radies Ame...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko