Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Skandalozā Loena tēlos Holivudas leģendu Teilori

L.Teilore ar R.Bērtonu iepazinusies greznās filmas Kleopatra filmēšanas laikā, un viņu romāns tika plaši aprakstīts dzeltenajā presē, jo aktieriem tolaik katram bija savs oficiālais dzīvesdraugs. Aktieri kopīgi filmējās arī nākamajā lielajā projektā – filmā Kam no Virdžīnijas Vulfas bail?
Skandalozā Lindsija Loena attēlos pērn viņsaulē aizgājušo Holivudas aktrisi Elizabeti Teilori topošajā televīzijas drāmā Liza un Diks. Filma stāstīs par E.Teilores samezglotajām attiecībām ar vienu no tās daudzajiem dzīvesbiedriem – ne mazāk slaveno aktieri Ričardu Bērtonu. 

Aktrise L.Loena jaunās lomas dēļ, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos E.Teilorei, jau nokrāsojusi savus matus tumšā krāsā un tos apgriezusi. Filmu kritiķi lēš, ka šī ir L.Loenas iespēja atgūt savu labo vārdu filmu industrijā. Bērnībā un pusaudzes gados dažādos filmu projektos slavu guvusī aktrise pēdējos gados presē vairāk aprakstīta nevis radošās profesijas, bet gan atkarības problēmu dēļ un tāpēc, ka nepārtraukti nonāk konfliktā ar likumu. 

Filmas izpildproducents Lerijs Tompsons jau publiski atzinis, ka kinolentes veidotāji L.Loenai sniedzot vēl vienu iespēju pierādīt, ka viņa ne tikai spēj iekulties nepatikšanās, bet var arī labi strādāt un ir talantīga aktrise. 

Topošā kinolente vēstīs par vienu no savulaik Holivudā populārākajiem pāriem – leģendas E.Teilores un R.Bērtona romānu, precībām un šķiršanos. E.Teilore savā dzīves laikā bija paspējusi apprecēties ar septiņiem dažādiem vīriešiem, no kuriem ar R.Bērtonu viņa bija precējusies divreiz. Pirmā aktieru laulība ilga desmit gadus, savukārt otrā – tikai vienu gadu. 

Turpmāk E.Teilore un R.Bērtons kopīgi nofilmējās vēl vairākās veiksmīgās kinolentēs – viņu nākamie seši projekti ienesa filmu studijām vairāk kā 200 miljonus ASV dolāru. Savukārt aktieru pēdējos kopdarbus - filmas Doktors Fausts, Komiķi un Boom! - publika vairs tik labi nenovērtēja. 

Jaunās televīzijas drāmas Liza un Diks režisors ir Loids Krāmers, kurš savulaik karjeru sācis kā televīzijas ziņu žurnālists, bet vēlāk ilgi strādājis dokumentālo filmu lauciņā, veidojot darbus televīzijas zvaigznes Opras Vinfrijas producentu kompānijai. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko