Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Stradiņa slimnīca aicina atsaukties Ziemassvētku asins donoru akcijai

Trešdien, 21.decembrī, Stradiņa slimnīcā notiks Ziemassvētku akcija asins donoriem, kuras laikā iedzīvotāji aicināti nodot asinis. Donori šajā dienā saņems dāvanas no Līvu Akvaparka.Tuvojoties svētkiem, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas Asins sagatavošanas nodaļa gatavo asins donoru akciju ar mērķi pateikties cilvēkiem par asins ziedošanu jeb dzīvības dāvanu, kā arī izglītot un iesaistīt donoru kustībā jauniešus.

Ar šādu akciju palīdzību iespējams nodrošināt asins krājumus pietiekamā daudzumā, lai būtu iespējams veikt nopietnas un smagas operācijas, kam nepieciešams liels asins daudzums.Asins donori gaidīti 21.decembrī no plkst.11.00-17.00 Stradiņa slimnīcas Asins sagatavošanas nodaļā, 25.korpusa 3.stāvā (ieeja no Pilsoņu ielas cauri plānveida uzņemšanas vestibilam, garā koridora sākumā pa kreisi). Reģistratūras tālruņa numurs 67069444.Asinis var nodot ikviens vecumā no 18 līdz 65 gadiem ar svaru ne mazāku par 50 kg, līdzi ņemot pasi vai autovadītāja apliecību. Asinis pieņem tikai no cilvēkiem, kas tās nav nodevuši vismaz 60 dienas un pēdējā laikā nav slimojuši. Asins donors saņem naudas kompensāciju pusdienām un transporta izdevumiem - Ls 4 un oficiālu brīvdienu (neskaitot asins nodošanas dienu).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko