Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

TIEŠRAIDE: Sarunas Prāta kutināšanā par tēmu Iztēles spēks

11. februārī plkst. 15.00 kinoteātra Splendid Palace lielajā zālē izskanēs četri iedvesmojoši stāsti par tēmu – Iztēles spēks. Kopā ar zinātnieku un Latvijas Universitātes vadošo pētnieku Egilu Stalidzānu, dziedātāju Eviju Zālīti, vadības konsultāciju un tehnoloģisko pakalpojumu uzņēmuma Accenture Latvia vadītāju Maksimu Jegorovu un kāzu rīkotāju Daci Miezīti tiks runāts par to, vai iztēle piemīt un ir nepieciešama katram un kur slēpjas tās potenciāls.

Prāta kutināšana ir intelektuālu diskusiju cikls, kas rosina domāt un paraudzīties uz nozīmīgām tēmām no atšķirīgiem skatpunktiem. Katrā pasākumā par vienu tematu īsas prezentācijas veidā pārdomās dalās četras spilgtas personības no dažādām jomām. 11. februārī notiks sarunu cikla Prāta kutināšana 30. pasākums.

Intelektuālās diskusijas Prāta kutināšana ar SEB bankas atbalstu rīko LEAD. Korporatīvā komunikācija, savukārt informatīvo atbalstu nodrošina laikraksts Diena un portāls diena.lv. Pasākumi regulāri notiek jau septīto gadu, un līdzšinējo runātāju uzstāšanās skatāmas mājaslapā www.pratakutinasana.lv. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko