Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija
Kaut vietne "Housecreep" lielai daļai būs nekas vairāk kā izklaide, 45% amerikāņu atzīst, ka tic spokiem

Tīmekļa vietnē apkopoti "rēgu apsēsti nami" ASV

Divi brāļi - Alberts un Roberts Armjeri - ar savu darbu atvieglojuši dzīvi neparastu izjūtu baudītājiem un, iespējams, likuši mainīt domas par konkrēta īpašuma iegādi kādam māņticīgākam cilvēkam. Proti, brāļi izveidojuši, iespējams, neparastāko nekustamā īpašuma datubāzi - viņu radītajā tīmekļa vietnē Housecreep apkopoti tie ASV nami, kuri it kā esot spoku un rēgu apsēsti, vēsta izdevums Time.

Ēkas vietnes Housecreep datubāzē tiek iekļautas gan pēc privātpersonu sniegtas informācijas par minētajos namos pieredzētām paranormālām aktivitātēm, gan pēc policijas apkopotās informācijas, gan analizējot medijos publicēto informāciju. 

"Rēgu nami" pieredzējuši teju visu iedomājamo - tajos notikušas gan slepkavības, gan dzīvojuši pazīstami sērijveida slepkavnieki, piemēram, Džefrijs Dāmers un Džons Veins Geisijs, tāpat namos atrasti mumificēti cilvēku līķi. Datubāzē atrodams arī plašs klāsts ar namiem, kuros savulaik policija uzgājusi un likvidējusi narkotiku ražotāju laboratorijas.

Namus vietnē iespējams atrast gan pēc konkrētas adreses (tādējādi pārbaudot, vai pircēja nolūkotais konkrētais nams nav atrodams vietnes datubāzē), gan kartē atrast visus "rēgu namus" tuvākajā apkārtnē.

Kaut daļai cilvēku šis resurss nav nekas vairāk kā izklaide, jāņem vērā, ka vērā ņemams skaits ASV iedzīvotāju (45%) tic spokiem, bet 18% apgalvo, ka spoku redzējuši paši savām acīm. Tāpat Housecreep, visticamāk, būs iecienīts resurss tā dēvētajai "spoku tūrisma" industrijai un tūristiem, kas vēlas pavadīt nakti kādā rēgu apsēstā hotelī vai namā, kura sienas glabā kādu šaušalīgu noslēpumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko