Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

"Virgin Atlantic" apkalpei ar turīgākajiem pasažieriem būs jāsarunājas čukstus

Britu aviokompānijas "Virgin Atlantic" pasažieru lidmašīnu apkalpei organizētas īpašas apmācības komunicēšanai čukstus, lai lidojumu laikā netraucētu turīgākos pasažierus, vēsta laikraksts Daily Telegraph.

Aviokompānija nolīgusi īpašus runas speciālistus, kas apmācīs apkalpi runāties 20-30 decibelu stiprumā, lai sarunātos ar augstākās klases pasažieriem.

"Virgin Atlantic" aprīlī ieviesīs augstākās klases lidojumu piedāvājumu reisā starp Londonu un Ņujorku. Augstākās klases lidojums vienai personai maksās aptuveni 6000 sterliņu mārciņu, un aviokompānija sola, ka tā piedāvās "lielākās un visērtākās gultas debesīs".

Lai atstātu nomierinošu iespaidu uz pasažieriem, personālam būs lidotāji jāuzrunā maigā un pieklusinātā balsī. Lidmašīnu apkalpe arī tiks apmācīta, kā būt taktiskai, atpazīt pacientu ķermeņu valodu un kā maigi modināt pasažieri galamērķī.

"Apkalpe tagad tiek apmācīta, kā čukstēt skaņas stiprumā starp 20 un 30 decibeliem, lai atstātu nomierinošu iespaidu un lai netraucētu pasažierus, kad gaismas ir izslēgtas," skaidroja aviokompānijas apmācību uzraudzītājs Ričards Ficdžeralds.

"Ir ļoti svarīgi, lai visa "Virgin Atlantic" apkalpe veiktu apmācību, lai nodrošinātu viskomfortablāko ceļojumu mūsu pasažieriem. Jaunajā augstākajā klasē tiks iekļauts maksimāls luksuss un ērtības," skaidroja Ficdžeralds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko